• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Стартира пътуващото изложение Panasonic Road Show 2011

Стартира пътуващото изложение Panasonic Road Show 2011

София /КРОСС/ Panasonic обяви, че пътуващото изложение Panasonic Road Show 2011 пристига в България. Най-новите продукти и технологии на компанията ще бъдат демонстрирани в София, Сердика център между 15 и 18 декември. През четирите дни, между 10 и 22 ч. на щанда на Panasonic ще бъдат показани и предоставени за тестване и консултации с експерти, интересни продукти с множество функции и с нови технически характеристики.

 

В иновативна обстановка изложението представя почти цялата потребителска продуктова гама на Panasonic. Телевизори, Blu-ray системи за домашно кино, цифрови (Dect) телефони, домакински уреди, Panasonic NeoPlasma и LED LCD TV екран. Оптимизираните за телевизор игрови и интернет приложения на Smart Viera. За слушане са предоставени иновативните и елегантни системи тип звукова колона (Soundbar).

 

Тук е и познатият Lumix на Panasonic, както и популярните фотоапарати за пътуване TZ, подсилени със супер зум и GPS функция, която е налична и при сензорните модели, пригодени за гмуркане във вода. За професионална фотография е представен новият модел Lumix GF3, който подобно на DSLR фотоапарат прави снимки с високо качество и използва сменяеми обективи. За разлика обаче от DSLR апаратите, той е достатъчно малък, за да се побере в джоба на сакото. Свой собствен филм може да създаде всеки с помощта на камкордерите на Panasonic и на 3D обектива за видеокамери. За телефонни разговори в случай на спиране на тока са на разположение най-новите Panasonic DECT телефони.

 

На щанда ще бъдат представени също най-новата инверторна пералня, която пере по 10кг дрехи наведнъж и независимо от малките си размери постига максимално добро изпиране и същевременно минимална консумация на вода само за 15 минути.

Тук ще присъстват също водоустойчивите самобръсначки и епилатори, машинки за подстригване, тримери и сешоари за коса на Panasonic.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.