• 18 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за 15 декември

Предстоящи събития в страната за 15 декември

София /КРОСС/ В 9.00 часа започва редовното заседание на Народното събрание.

* * *
София /КРОСС/ От 9.00 часа в зала „София" на Гранд хотел „София" Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията организира Годишен форум за представяне на напредъка на Оперативна програма „Транспорт" 2007-2013 г.

* * *
София /КРОСС/ В 9.30 часа ще се проведе заседание на Висшия съдебен съвет за избор на ръководител на Софийска градска прокуратура.

* * *
София /КРОСС/ В 9.30 часа в Софийския градски съд ще се гледа делото срещу групата на „Наглите".

* * *
София /КРОСС/ В 9.30 часа в Софийския градски съд ще се гледа делото срещу Красимир Георгиев - Красьо Черния.

* * *
София /КРОСС/ В 9.30 часа в Софийския градски съд ще се гледа делото срещу Виктор и Габриел Боцеви за организиране и ръководене на престъпна група.

* * *
София /КРОСС/ В 10.00 часа в Големия салон на Централната сграда на БАН ще бъде открита кръгла маса на тема: „Нанотехнологиите и новите възможности за технологични ниши". В 9.45 часа американският посланик Джеймс Уорлик и председателят на БАН академик Никола Съботинов ще направят изявления.

* * *
София /КРОСС/ В 10.00 часа в Гранд хотел „София" ще се открие националната конференция на тема: „Стратегии и политики за учене през целия живот", организирана от УНСС. Ще присъства столичният кмет Йорданка Фандъкова.

* * *
София /КРОСС/ От 10.00 часа в зала „София" на хотел Best Western Plus Sity Hotel (на ул. Стара планина 6 в София) Младежкото обединение в БСП организира обществена дискусия по проекта за Закона за детето.

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа в Софийската художествена галерия , ул. „Гурко" 1 столичният кмет Йорданка Фандъкова ще присъства на церемонията за връчване на традиционните награди „Спортен Икар".

* * *
София /КРОСС/ От 15.00 часа в зала 207 на БАН (ул. „15 ноември" №1) ще се проведе бизнес-академична среща.

* * *
София /КРОСС/ От 17.00 часа в „Дом на киното" на ул. Екзарх Йосиф" 37 ще се състои премиерата на новия български документален филм „Кои са тези майки", създаден от продуцентска компания ТИЧ.Ко с подкрепата на UNFPA - Фонд на ООН за населението.

* * *
София /КРОСС/ В 18.00 часа в галерия „Средец" на Министерството на културата ще бъде открита ретроспективна изложба „Портрети" на министър Вежди Рашидов.

* * *
София /КРОСС/ В 18.00 часа в зала „Мати" на НДК ще се проведе пресконференция на JobTiger и ProBook.bg.

* * *
София /КРОСС/ От 18.00 часа в Зала 2 на СУ „Св. Климент Охридски" годишнината от покоряването на Южния полюс от Амундсен и спътниците му ще бъде отбелязана с изложба на документали фотографии и лекция на проф. Руал Берг - специалист по полярна и военна история от Университета в Ставангер, Норвегия.

* * *
София /КРОСС/ В 18.30 часа в зала „Пеша Николова" на център „Червената къща" ще се проведе сбирка на Фондация „Комунитас" и клуб „Християнство и култура".

* * *
София /КРОСС/ От 19.00 часа във „ФотоСинтезис Арт Център" на бул. „Васил Левски" 57 ще бъде открита благотворителна фотоизложба за децата от столичния ДМСГД „Св. Параскева".

* * *
София /КРОСС/ В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Фондация „Приятели на България". Ще бъдат представени проектите за разпространение на християнска литература в България, както и новата книга на проф. д-р Дечко Свиленов „Живот след смъртта".

* * *
София /КРОСС/ В 12.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Център за изследване на балканите и черноморския регион.

* * *
София /КРОСС/ В 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на Гражданска инициатива за забрана на проучването и добива на шистов газ в България.

* * *
Бургас /КРОСС/ От 18.00 часа в концертна зала „Проф. Иван Вульпе" ще започне концерт на Бургаския духов оркестър. Входът е свободен.

* * *
Варна /КРОСС/ В 10.30 часа при Мемориален паметник на Осми Приморски полк ще се проведе общоградско поклонение и полагане на венци с военен ритуал по случай 125 години от рождението на о.з. полковник Петър Димков.

* * *
Велико Търново /КРОСС/ В 11.00 часа в хотел Севастократор - с. Арбанаси, област Велико Търново ще бъде открит Национален форум на зооинженерите в България.

* * *
Видин /КРОСС/ В 11.00 часа пред елхата в МОЛ Видин ще с проведе благотворителен коледен базар.

* * *
Вълчи дол /КРОСС/ В 12.00 часа в Община Вълчи дол стартира проектът „Топъл обяд"в рамките на Партьорска мрежа за благотворителност на БЧК за 60 ученици от семейства в неравностойно положение от Община Вълчи дол.

* * *
Кърджали /КРОСС/ В 14.00 часа пред сградата на Областната управа структурите на КНСБ в града организират протестна акция срещу едностранно приетата пенсионна реформа.

* * *
Пловдив /КРОСС/ От 14.00 часа в зала „Пловдив", хотел „Новотел Пловдив" министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов и изпълнителният директор на Главна инспекция по труда Румяна Михайлова ще връчат Годишните национални награди за осигуряване на безопасност и здраве при работа - 2011.

* * *
Сливен /КРОСС/ В 16.00 часа структурите на КНСБ и КТ „Подкрепа" организират протестно автошествие.

* * *
Стара Загора /КРОСС/ От 11.00 часа кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров ще открие залата за стрелба с пневматично оръжие на Клуба по спортна стрелба „Августа 1992", която се намира до залата на ДЗУ.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.