• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Пламен Димитров е новият зам.-министър на правосъдието

Пламен Димитров е новият зам.-министър на правосъдието

София /КРОСС/ Премиерът Бойко Борисов назначи Пламен Димитров за заместник-министър на правосъдието.

Пламен Димитров е роден през 1976 г. Завършил е право в СУ „Св. Климент Охридски", както и международната магистърска програма „Право на Европейския съюз". Владее английски и испански езици.

Работил е като следовател в Столичната следствена служба и като прокурор в Софийската районна и в Софийската градска прокуратури. От 2009 г. до момента е командирован в специализирани звена за подпомагане на разследването към ВКП.

За отличната си работа е повишен предсрочно от ВСС в ранг „прокурор в АП". Носител е на наградата на името на италианския магистрат Джовани Фалконе за принос в борбата с престъпността.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Нека само напомним в този момент, че преди 68 години в зимните дни преди коледа 6 деца плащат безумието на тогавашната власт. Разстреляни са 6 деца от с. Ястребино заедно с родителите си. убити са общо 18 души.обвинени в укриване и подпомагане на преминали в нелегалност членове на БЗНС. Извършител е картечната рота на подпоручик Коста Йорданов. Децата са: Стойне (7 г.), Иван (9 г.) и Надежда (12 г.) – 3 от общо шестте деца на Петър Калайджийски Димитринка Стоичкова (11 г.) Близначките Ценка и Цветанка (13 г.) След разстрела им заедно с останалите възрастни са заровени в плитък гроб, който на следващия ден е разкопан, а телата на загиналите са изгорени на клада.!!!!!!!!!!

19.12.2011 11:26:09

Анонимен

Браво- брависимо,какви отлични кадри има Бойко! На коя пресечка го намерихте другарю Боко? Като гледаме останалите,дано пък нещо "покаже" отличника. Само че имаме съмнения!!!!!!

19.12.2011 10:33:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.