• 17 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8000
  •  GBP / BGN 2.2782
  •  CHF / BGN 1.9913
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Снукър легендата Рони О'Съливан впечатлен от кухнята ни

Снукър легендата Рони О'Съливан впечатлен от кухнята ни

 

София /КРОСС/ Трикратният световен шампион по снукър Рони О’Съливан зарадва българската публика в препълнената зала на кино „Арена Запад” в демонстративното Black Ram Snooker Show. Бившият номер 1 в света пристигна в София заедно с 20-годишния талант Джак Лисовски, а двамата премериха сили и с някои от най-добрите български състезатели.

36-годишния англичанин „взриви” над 600-те човека в залата, които нямаха търпение да видят своя любимец.

Рони е английски професионален състезател по снукър. Неговият бърз начин на игра му печели прякора „Ракетата“. Световния спортист е впечатлен от България, от топлото посрещане и от това, че тук има стотици фенове. „Ще се върна в страната ви непременно. Смятам да дойда да почивам на вашето Черноморие и да поиграя малко голф“, заяви с усмивка О’Съливън на специалната пресконференция за българските медии. Снукър легендата е впечатлен и от родната кухня, за която ще разказва на своите приятели и съотборници по целия свят.

Black Ram Snooker Show се откри с фрейм между Ракетата и 17-годишният Георги Величков-номер 1 в българската снукър ранклиста, последван от два фрейма на двойки. Срещу световната легенда застанаха звездата на ПФК Левски Симеон Райков, треньора по снукър Братислав Кръстев, младата снукър надежда от Пловдив Димитър Механджийски и българският Рони О’Съливан Салим Отти.

За десерт зрителите се насладиха на 7 фрейма изиграни между Рони О’Съливан и младият Джак Лисовски. Категоричната победа бе за Рони О’Съливан, който след края на мача се снима за спомен с повечето си български фенове. Изключителното спортно събитие за пореден път бе осъществено с подкрепата на Black Ram Whisky, което беше генерален спонсор и на шотландската легенда Джон Хигинс, изиграл демонстративен мач в София преди няколко месеца.

СВЪРЗАНИ МАТЕРИАЛИ
ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.