• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Цветанов: Не забравяйте децата на полицаите, дали живота си за по-сигурна България

Цветанов: Не забравяйте децата на полицаите, дали живота си за по-сигурна България

София /КРОСС/ Обществото ни има дълг към децата на българските полицаи, дали живота си, за да бъде страната ни по-сигурна и по-спокойна. Всички ние искаме и трябва да сме съпричастни към трудностите, пред които те се изправят и да ги подкрепяме. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов, давайки официален старт на Коледната кампания в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните си задължения служители от системата на МВР. Започнахме тази инициатива преди повече от 10 години и се радвам, че благотворителната кампания на МВР продължава да съществува благодарение на общите ни усилия, допълни министърът. 

Той обяви, че както всяка година, така и тази  децата на загиналите и пострадалите служители ще получат подаръци и финансови средства, набрани чрез кратки съобщения и дарения по сметка.

Министър Цветанов изрази благодарността си към всички спонсори, които се присъединяват към благородната инициатива в подкрепа на семействата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебния дълг служители от системата на МВР. Министър Цветанов посочи, че 144 деца ще получат за Коледа по 500 лева от набраните в рамките на Благотворителната кампания средства, както и ваучери на стойност 400 лева, осигурени от търговска верига „Технополис" и нейни партньори, и в размер на 220 лева -от „Билла България".

На официалното откриване на Коледна кампания 2011 присъстваха още заместник-министър Димитър Георгиев, директорът на ГД „Пожарна безопасност и спасяване" главен комисар Николай Николов и представители на ръководството на министерството.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.