• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития в страната за утре, 20 декември

Предстоящи събития в страната за утре, 20 декември

* * *
София /КРОСС/ 
В 14.00 часа започва извънредното заседание на Народното събрание.

 

* * *
София /КРОСС/  
В 10.00 часа ще се проведе заседание на ДКЕВР.

 

* * *
София /КРОСС/  
В 10.00 часа в заседателната зала на МВР ще се проведе пресконференция за началото на проекта „Развиване на българската национална платформа за борба с киберпрестъпността", по програма „Превенция и борба с престъпността" на ЕС.

 

* * *
София /КРОСС/  
От 10.30 часа в МВР ще се проведе среща между главен комисар Калин Георгиев и Елефтериос Иконому, главен секретар за обществен ред в Министерството за защита на гражданина на Република Гърция.

 

 

* * *
София /КРОСС/  
От 11.00 часа в Голям Колегиум на Министерството на земеделието и храните ще бъде подписано споразумение между министерството и Българската банка за развитие за създаване на гаранционен фонд по Програмата за развитие на селските райони.

 

* * *
София /КРОСС/  
От 11.00 часа в централата на КТ „Подкрепа" д-р Константин Тренчев ще даде пресконференция.

 

* * *
София /КРОСС/  
От 11.00 часа в Националния исторически музей ще се проведе традиционното коледно-новогодишно празненство „В очакване на Коледа".

 

 

* * *
София /КРОСС/  
От 12.30 часа в Централата на СДС - ул. „Г.С.Раковски" № 134 ще се проведе пресконференция.

 

* * *
София /КРОСС/  
В 13.00 часа министърът на културата Вежди Рашидов и председателят на Съвета на директорите на „Технополис" Тодор Белчев ще посетят Дома за артисти - ветерани в столичния кв. „Захарна фабрика".

 

* * *
София /КРОСС/  
От 14.00 часа в зала „Запад", в сградата на парламента на пл. „Народно събрание" №2 в София ще се проведе пресконференция на ръководството на ПГКБ и на БСП по актуални теми.

 

* * *
София /КРОСС/  
В 14.30 часа в Посолство на Русия в България ще се състои церемония по награждаване с руския държавен Медал „Пушкин" на изтъкнат български пианист, преподавател в Национална музикална академия „П. Владигеров", професор Атанас Куртев за големия принос в развитието на руско-българските културни връзки.

 

* * *
София /КРОСС/   
В 11.00 часа в пресклуба на БТА ще е проведе пресконференция на Български хелзинкски комитет за състоянието на реформата в местата за лишаване от свобода в България.

 

* * *
София /КРОСС/   
В 14.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе церемония връчване на наградите за най-добър боксьор на България за 2011 г. - професионалист и аматьор.

 

 

* * *
Варна /КРОСС/   
В 14.00 часа в община Варна ще се проведе награждаване на победителите в класацията „Спортист на годината на град Варна".

 

* * *
Казанлък /КРОСС/   
От 17.00 часа в залата на ул. „Искра" 4 кметът на община Казанлък Галина Стоянова ще връчи грамоти и почетни плакети на параспортистите Даниела Тодорова и Дечко Овчаров за постигнати високи постижения в спортни състезания през 2011 г.

 

* * *
Петрич /КРОСС/   
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще посети Петрич. Там тя ще открие детска площадка в ж.к. „Самуил, част от проект „Възстановяване и благоустрояване на градската среда в гр. Петрич".

 

* * *
Стара Загора /КРОСС/   
От 14.00 часа в Конферентната зала (2 етаж) на Областна администрация Стара Загора ще се проведе консултативен съвет по туризъм.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.