• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Петър Петров: Група еколози се опитват с промени в закона да убият бизнеса

Петър Петров: Група еколози се опитват с промени в закона да убият бизнеса

 

София /КРОСС/ Концесионерът „Витоша ски“ планира да застрои нови 1100 дка. в планината според новия устройствен план. Това съобщи в ефира на  bTV съпредседателят на „Зелените“ Андрей Ковачев. Това са над 1,1 км. нови ски съоръжения, което означава там да влязат строителните машини и да разорат ливадите, където растат поровинки и да направят от тях картофени ниви. В момента те рекетират държавата, за да си прокарат големия проект за застрояване на Витоша, категоричен бе той. По думите му никой не е видял договорите, с които са приватизирани тези съоръжения.

Според адвокат Петър Петров обаче, който е член на съвета на директорите на „Витоша ски“, малка група еколози се опитват с промени в закона само  да убият бизнеса. Поставени сме в невъзможност да работим, заяви той. По думите му в момента има само една регламентирана писта – Витошко лале. Всичко останало се води снежни полета, където столичани карат ски, изтъкна Петров. Според новия план те ще бъдат обозначени и ще имат граници. Всички планове в момента са за модернизация на съоръженията на Витоша, заяви Петров.

На нападките на Ковачев, че дружеството е офшорно дружество, регистрирано на Вирджинските острови, адвокат Петров заяви, че  „Витоша ски” не е офшорна компания. Офшорка е съакционер в дружеството, уточни той. 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Офшорката е САМО съакционер......с 99% дялово участие.Не че зеленоглавците ме кефят,ама аман от тарикати-адвокати.

27.12.2011 09:32:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.