• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

И утре ни очаква слънчево време

И утре ни очаква слънчево време

/КРОСС/ През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно. Значителна ниска облачност ще има главно над Източна България. Минимални температури, в повечето места, между минус 7° и минус 2°, по морския бряг от минус 1° до 2°. В София около минус 4°.

Утре все още над по-голямата част от страната ще бъде предимно слънчево. Значителна ниска облачност ще има над Източна България, както и на места в Южна.

Ще има и мъгли, но по-краткотрайни в сравнение с днес, главно в Горнотракийската низина. В Източна България ще се появи слаб южен вятър. Максимални температури между 2 и 7°, в София 2°.

През нощта срещу петък от запад над страната ще се появи средна и висока облачност.

Над Черноморието ще бъде облачно. Възможно е да има ръмеж. Ще духа слаб южен вятър. Максимални температури между 4 и 7°. Температурата на морската вода е 7-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър, който през деня ще се ориентира от запад.

Към края на деня от запад ще започне увеличение на облачността. Максимална температура на 1200 метра около 3°, на 2000 метра около минус 1°.

В петък облачността ще продължи да се увеличава и вплътнява и по-късно след обяд и привечер ще завали сняг. Вятърът временно ще се ориентира от запад-югозапад и в Дунавската равнина и Източна България ще бъде до умерен. В събота ще бъде предимно облачно и ще превалява слаб сняг.

Вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще нахлува студен въздух. Температурите ще се понижат и максималните ще са между минус 2 и 3°.

В новогодишната нощ ще бъде ветровито, но валежите от запад на изток ще спират, а облачността ще се разкъсва. През първия ден от Новата година ще бъде студено, но без валежи, облачността чувствително ще се разкъса, а и вятърът постепенно ще отслабне.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.