• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Инджев: Путин го подкрепят Башар Асад, Ким Чен Ун и Александър Симов

Инджев: Путин го подкрепят Башар Асад, Ким Чен Ун и Александър Симов

/КРОСС/ Мислех, че е бъзик, но ето какво е казал Иво Инджев в "Шоуто на Слави" снощи: "Путин го подкрепят трима души: Башар ал Асад, Ким Чен Ун и Александър Симов". Тоя пич ме поставя все по-високо и високо в скалата на световните гадове, пише в статуса си днес във Фейсбук журналистът Александър Симов.  

Казвам ви - епопеята на тази изпепеляваща страст ще приключи, когато Инджев официално напише статия, че не Путин, а всъщност аз ръководя в Кремъл и дебна за хиляди начини да разваля спокойната закуска на Мишел Обама, завършва статуса си Симов с широка усмивка. 

На въпрос какво мисли за събитията в Украйна Иво Инджев отговори: "Аз мисля като всички останали, с изключение на Башар Асад, Ким Чен Ун, които подкрепиха Путин. И с изключение, мое би, само на Александър Симов, който сега е пратеник на движение "Русофили" в Крим и от там обяснява с какви увации посрещат решението за присъединяване, само дето не казва, не го превежда на правилния език, как викат "Sieg Heil" по улиците на Крим", заяви Инджев.

Русофоб е термин, който е измислен от русофилите, за да оправдаят своя ирационален поклон към една чужда империя и нейното обожествяване, посочи още Инджев и уточни, че русофилите са били против всичко, което подкрепя обединяването на България. 

По думите му Ленин, Сталин и Путин са най-големите русофоби. 

В коментара си на обществено-политическите теми в "Шоуто на Слави" Иво Инджев заигра с думата "барака" и името на лидера на "България без цензура" Николай Бареков.

Аз не можах да разбера какво толкова негодувате срещу Бареков, обърна се шеговито Инджев към редколегията на шоуто. Хората по цял свят търсят ключа от бараката, на вас Бареков ви е сервиран от самия Господ някак си и вие пак недоволствате, аз не знам вие какво повече искате.

А ключа "Бойко Борисов"? - попита го Слави. - Той е гаечен, там е друг случай, отговори му бързо Иво Инджев и добави: "Има разлика между френски и гаечен ключ".

На въпрос на кого симпатизира, Иво Инджев отговори: "Аз симпатизирам на демокрацията".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

И Гоце също

19.03.2014 23:12:24

Анонимен

И Гоце също ...

19.03.2014 23:11:08

анализ

И Болен Сидеров го подкрепя . . .

19.03.2014 23:10:22

анализ

И Болен Сидеров го подкрепя . . .

19.03.2014 23:09:53

Киро

Преди време го помня тоз Симов в студиото на ВТК мълча като рязан читак пред смутения поглед на нормалния журналист Л.Л. Запецна най-откровено.Явно си беше забравил опорните точки, или тогава нито е знаел още да чете, камо ли да пише. Пусти рабфакове?

19.03.2014 16:00:50

Спаска

Що бе, Симов си е пичага отвсекъде, той и физически заприличва на корейския си другар.Пък и силици набира. Я, осми място на Евроизборите?Не е шега работа...Този пън осмо, следващата година, на 18 за НС.Важното е да расте момчето.Бавно и полека.А какъв хрисимяга беше преди време. Странно ми е като какъв е толкова предан на Кремъла?Нито по години го бива, нито по мангизи. Маое би по обещания наща там...Газетата може за го прати спецкор или да говори по радио "Масква".В България от симовчетата са тръгвали най-големите бели.Я си спомнете Таско Ерменков, който с червена пяна на устата заявява не веднъж:"Аз, съм червен, та кафяф".Хубаво уточнение за пакта Молотов-Рибентроп.Ма кво са виновни украинците бе симов заради твойте фройдистски комплекси? Кажи си, Сергей ще те разбера.Вие сте си от една порода.

19.03.2014 15:56:55

Анонимен

Ще ми се Инджев да дефинира "демокрация", понеже и по татово време имаше лозунг "От народа - за народа". Честно казано вече не ми пука какво ще каже Инджев. Време му е и физически да последва менталното и нравственото си изчезване.

19.03.2014 14:58:20

Анонимен

Да ве ебъ в нещастните хюмнета всичките !

19.03.2014 13:54:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.