• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

ЦГМ с атрактивни предложения за Европейска седмица на градската мобилност

ЦГМ с атрактивни предложения за Европейска седмица на градската мобилност

/КРОСС/ От 16 до 22 септември 2017 г. София се включва в инициативата Европейска седмица на градската мобилност, която минава под официалното лого "Заедно стигаме по-далеч". По този повод, Център за градска мобилност - ЕАД (ЦГМ) организира, провежда и кани всички, които имат интерес да се включат в три събития в понеделник - на 18 септември 2017 г.

От 10.30 до 12.00 ч. локалното платно на бул."Мария Луиза" - срещу сградата на ЦГМ ще се превърне в „платно" за рисуване с тебешир на малките художници от 48-о основно училище „Йосиф Ковачев" - София. Те ще се включат в инициативата „Изрисувай платното": „Как си виждам транспорта на бъдещето като стана голям/а".
За участието си в инициативата всеки малък художник ще получи Сертификат и специални подаръци от нашите партньори „100 грама сладки" и изворната вода „Балдаран".

Отворени врати на всеки кръгъл час от 11.00 до 16.00 ч. ще посрещат желаещите да надникнат в контролната диспечерска зала на ЦГМ на бул. „Тодор Александров" 42. Там ще могат да научат детайли от отговорната работа на диспечерите, както и да наблюдават функциите на системата за контрол на обществения транспорт в зала с виртуално табло. То отразява движението на превозните средства в големия град в реално време.

Ретро-трамваят вече има много приятели и почитатели сред децата и възрастните. На 18 септември той отново пътува на всеки кръгъл час от 11.00 до 15.00 ч. от пл. „Възраждане" до пл. „Журналист". И е готов да предостави територия за поредната изява на кампанията на ЦГМ, която ви подсеща да направите пътуването си по-интересно: „Пътувай и чети". Този път предлагаме: „Пътувай и чети! Размени книга с непознат в ретро-трамвая!".

Така че, всеки любител на книгата, може да вземе своя и да я размени в обичания от всички ретро-трамвай.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.