• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Мрежата от свързани кухненски уреди на LG прави кухнята още по-привлекателна

Мрежата от свързани кухненски уреди на LG прави кухнята още по-привлекателна

/КРОСС/ Вече има постоянна връзка между уреди като хладилника InstaView ThinQTM, гамата от готварски печки EasyClean® и миялната QuadWashTM

LG Electronics ще представи визията си за умна кухня на бъдещето в рамките на изложението CES 2018. Умната кухня предвижда нуждите на клиентите и намалява времето за приготвяне на храна.

Умната кухня на LG намалява притесненията около ежедневното приготвяне на храна. Уреди като хладилинка InstaView ThinQTM, гамата от готварски печки EasyClean® и миялната QuadWashTM увеличават ефективността и улесняват готве-нето, което позволява на потребителите да прекарват по-добре времето си вкъщи.

LG InstaView ThinQ е сюблимен момент при хладилните технологии и предлага максимално удобство и ефективност. Интелигентният хладилник има 29-инчов сензорен LCD дисплей, който се превръща от компютърен дисплей в прозрачен прозорец и само с две потупвания, той препоръчва вкусни рецепти въз основа на наличните продукти, за да предостави отговор на вечно тревожещия ни въпрос - „Какво ще вечеряме?". След като потребителят е избрал рецепта, хладилникът автоматично изпраща информация до готварската печка, като Alexa устно насочва готвача през всички стъпки в процеса, за да помогне максимално при готвенето. За да е още по-приятно готвенето и хапването след това, потребителите могат чрез InstaView ThinQ да слушат любимите си песни в Amazon Music, iHeartRadio и други услуги за поточно предаване.

Освен това, хладилникът InstaView ThinQ предлага система за управление на хра-ната чрез webOS платформата на LG и технологията за разпознаване на глас Alexa. Функцията Smart Tag дава възможност на потребителите да слагат стикери, етикети и дати на годност на храната, съхранявана в умния хлаилник и изпраща уведомления, когато срокът на годност на даден продукт е изтекъл. Когато пазаруват в магазина, потребителите могат да проверят съдържанието на хладилника посредством смартфоните си, свързани с широкоъгълната камера PanoramaView, намираща се във вътрешността на InstaView ThinQ.

Благодарение на партньорствата си с компании като Innit и SideChef, Wi-Fi-свързаните устройства с изкуствен интелект на LG могат да предоставят по-широка гама от услуги на потребителите. Така например, ако готварската печка LG EasyClean е свързана със съответното приложение, тя може да получи по безжичната мрежа информация за рецептата и автоматично да започне предварително нагряване за определена продължителност от време. Когато фурната има нужда от почистване (което е улеснено от усъвършенствано хидрофилно емайлово покритие), автоматично се изпраща уведомление на смартфона на потребителя. А когато готварският плот е в употреба, автоматично се включват абсорбатора и лампата.

За да улесни миенето на съдове, готварската печка LG EasyClean изпраща нужната информация на свързаната миялна QuadWash, която настройва оптимален миялен цикъл въз основа на сготвеното ястие. Така например, миялната ще избере по-дълъг миялен цикъл и по-гореща вода, ако знае, че има мазна тава вместо такава от леко зеленчуково ястие. QuadWashTM технологията, съставена от четири впръсквателя с различни движения, гарантира бързото и безупречно почистване на съдове с всякакви форми и размер. И готварската печка EasyClean, и миялната QuadWash могат да бъдат наблюдавани чрез гласови команди и LG CLOi Hub Bot.

"Цялостната свързаност в умната кухня на LG ще направи революция в готвенето и храненето," каза Сонг Дае-хюн, президент на LG Home Appliance & Air Solution Company. "Улеснявайки готвенето и почистването от край до край, кухненските уреди на LG, използващи изкуствен интелект, подобряват качеството на живот, решавайки злободневните проблеми в кухнята."

Посетителите на CES 2018 ще могат да разгледат решенията на LG за умна кухня межде 9-12 януари на щанд #11100 в Централната зала на Las Vegas Convention Center.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.