• 01 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Discovery показва едни от най-големите недоразумения в областта на инженерството

Discovery показва едни от най-големите недоразумения в областта на инженерството

София /КРОСС/ Новата поредица „Невероятни инженерни грешки: решения" представя, анализира и решава най-невероятните инженерни грешки в света. От 22-ри август, от 20:00 ч., по Discovery Channel водещият Джъстин Кънингам и неговият екип ще изследват известни недоразумения в областта на архитектурата и строителството, за да намерят най-подходящия начин, по който да поправят грешките, направени от създадетителите им. Предаването доказва, че дори големите умове понякога грешат - от летище, което потъва във водата, през път за милиони долари, който не води до никъде, до вятърни турбини, които има опасност да паднат във водата и най-голямата машина за прокопаване на тунели, която се заклещва в земята.
„Имаше моменти, в които буквално оставах с отворена уста, удивен от обектите, които виждах и хаоса, който местните понасяха," споделя водещият Джъстин Кънингам. „Хората, които трябваше да се справят с проблема на място, са вдъхновяващи и за мен беше чест едновременно да работя, но и да се уча от тях при всеки следващ проект".
Джъстин Кънингам има опит като аерокосмически инженер и технически журналист - комбинация, която му позволява да разкрие на зрителите науката зад масивните постройки. Всеки епизод на „Невероятни инженерни грешки: решения" показва инженерни проекти от различни краища на земята с катастрофален край - Шотландия, Италия, Бразилия, Япония.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.