• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Ирра: Не е късно връщането ми на сцената, макар след 12 години

Ирра: Не е късно връщането ми на сцената, макар след 12 години

/КРОСС/Ирра отново се връща към това, което винаги е обичала - сцената.

„Когато прочетох, че 12 години не съм на сцената, осъзнах колко са много. Времето минава толкова бързо" - откровена е Ирра пред Lifestyle.bg.

Вече майка на две момчета, Ирра идва с проект от стари нейни парчета, но поднесени с модерно звучене, и с новата си песен „Секунда време" по текст на Добромир Банев. Режисьор е Поли Генчева, а оператор - Красимир Андонов. Костюмите са дело на Мина Кайе, а прическите и грима - на Слав. В клипа къв песента участват и момичетата от „М Dance".

"В една секунда време могат да се случат толкова неща и човек може много да се промени. Освен това хората си мислят, че притежават времето, но не е така", обяснява заглавието на песента си тя.

Последният ми концерт беше преди 12 години, на площада в Казанлък, ако не се лъжа. Беше голям, имаше и чуждо участие. Аз не знаех, че това ще бъде последното ми излизане на сцена. Помня, че беше уникален, зареждащ концерт! Малко след това реших да променя живота си и да пренаредя приоритетите си. Дори да обърна повече внимание на себе си, за да разбера как ще продължа напред. То пък точно така се случи, че се оказа, че съм бременна - очевидно съм уцелила точния момент, за да спра да пея, спомня си Ирра.

Прецених, че ако запазя силна любовта си към музиката, тя ще продължи и в бъдеще. В едно приятелство винаги се налага да се отдалечим, защото единият има да свърши нещо. А другият, ако е истински приятел, ще го разбере и изчака, обяснява тя временна си раздяла с музиката.

Синовете й - на 6 и на 11 години, са нейният урок.

Научиха ме да съм търпелива, да изслушвам и да чувам какво ми казват, казва Ирра.

1998-а година, когато започнах професионално да се занимавам с музика, и издадох албум, го направих, без да мисля за хората. И се чувствах много добре. След това, започнах да структурирам нещата по начин, приятен за публиката. Което е нормално, защото е израстване и продължих да следвам себе си, но гледах и отсреща какво се случва. Най-вероятно е имало моменти, когато съм се изгубила някъде по трасето и е трябвало да спра, за да мога да се намеря, казва още тя.

Певицата практикува медитация и рейки. Тя разказва за духовното пътешествие, което е предприела заедно с нейната гуру Марияна, за да се освободи от черните мисли.

И се получи. Затова казвам, че там, в Мексико, захвърлих всичките си страхове, казва певицата. В Мексико тя е разбрала, че любовта тръгва от нас: "Когато обичаш себе си, обичаш това, което правиш, обичаш това, което ти се случва, независимо дали е малко или голямо. Чувстваш се спокоен и можеш да разгръщаш още потенциала си".

Върнах се от Мексико и казах на Мага: „Започваме!" Той потри ръце и започнахме. Но му казах, че трябва да направим музика, която да звучи адекватно на времето. От там ни дойде идеята за ремикс на 8 от старите ми парчета.

Така Ирра се завръща към музиката и сцената.

Ремиксите ще бъдат представени през януари. Песните миксира диджей Гого.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.