• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Ивайло Калфин ще излъчва на живо в интернет всичките си срещи с гражданите

Ивайло Калфин ще излъчва на живо в интернет всичките си срещи с гражданите

/КРОСС/ От днес, кандидатът за държавен глава на коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ" Ивайло Калфин започва да излъчва на живо всичките си срещи с гражданите, които ще се провеждат в рамките на кампанията на различни места в цялата страна. Събитията „на живо" ще се излъчват на страницата на Ивайло Калфин във „Фейсбук", като за по-лесен достъп, часовете на събитията ще бъдат обявявани предварително, a излъчванията „на живо" ще се публикуват с един и същ хаштаг - #КалфинПрезидент. Всички, които наблюдават събитията през „Фейсбук", също ще имат възможност да задават свои въпроси. Отговорите си ще получават веднага, в рамките на съответната среща.

„За мен прозрачността винаги е била водеща в работата ми, затова повдигането на завесата за максимално широка аудитория, не е нещо, което ме притеснява. Напротив, особено що се отнася до президентската надпревара, убеден съм, че избирателите трябва да имат възможност да чуят кандидатите, да разберат кой какво мисли, и как ще се справя в една или друга ситуация, за да могат да вземат своето аргументирано решение по време на вота. При мен всичко е открито, нямам какво да крия. Имам опит, знания и визия, която мога да аргументирам по всеки въпрос, който касае държавния глава. Отворен съм по всяко време да говоря за президентската си визия и съм готов във всеки един момент да премеря моята визия и приоритети с тези на кандидатите, подкрепени от най-големите партии. Хората трябва да имат възможност да чуят позицията на всички по всяка една тема", категоричен е Ивайло Калфин.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

В. Иванова

По добър кандидат от Калфин не виждам .Пожелавам му успех.

09.10.2016 16:51:43

JJIvanov Успешна кампания

По този повод искам лично още веднъж да благодаря на Ивайло Калфин и Георги Първанов. Двамата имат лични заслуги за блокиране на нагли анти български диверсии още от 1981 година. По времена тяхното управление срещу България бе прекратена наглата пропаганда и всички европейски държави станаха внимателни и уважителни към София.

08.10.2016 10:07:25

JJIvanov Слава на героите

Тази година намерихме лобното място на Цар Ивайло. Измамен да се ожени за продажница в Търново след като успява д а блокира нашествие от север , видния потомък на Зевс се опитва да се прехвърли северно от Дунава по маршрут през сегашно Белене. Минава през брод оформен от паднала крепостна стена на римски град Димум и стига до блатото Сухая. Там е прострелян от трима татарски конници.Опитва да се върне обратно Умира близо до най северната точка на остров персина.

08.10.2016 09:22:09

JJIvanov

Ивайло се опита да стабилизира България за съжаление не успя да се пребори с наглите прахосници които харчат десетки милиарда ограбвани от все по бедния народ само за ненужни вредни и опасни ЯКО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ

08.10.2016 09:17:23

Анонимен

А с доволни пенсионери?

07.10.2016 22:10:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.