• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Марковски: Дюлгеров казва, че пуснал парите в кашон в колата на Иванчева

Марковски: Дюлгеров казва, че пуснал парите в кашон в колата на Иванчева

/КРОСС/ Соченият за посредник при предаването на подкупа, за който беше арестувана кметицата на „Младост” Десислава Иванчева, е заявил, че пуснал парите (70 000 евро) в кашонче в колата на задържаната.

Въпросният мъж – Петър Дюлгеров, бивш управник на столичния район, не споменавал Иванчева да е видяла как пликът с белязаните банкноти се озовава в автомобила й. Това заяви в ефира на „Здравей, България” адвокатът на кметицата Марин Марковски.

Той отрече ръцете й да са светели като „коледна елха”, както преди дни обяви прокуратурата. Тя имала следа от веществото, с което били маркирани парите, само по няколко квадратни сантиметра от външната част на дясната си длан.

„Елхата на прокурорите по това дело ще е много тъмна”, категоричен бе Марковски.

Той каза още, че според обвинението Иванчева е поискала подкупа на 13 април в столичен мол. За това обаче нямало абсолютно никакви доказателства. Липсвали и записи от охранителни камери, които да показват кметицата да влиза в търговския обект.

„В протокола пише, че соченият за изнудван инвеститор Александър Ваклин е бил само веднъж в кабинета на Иванчева. Тогава тя се държала много хладно и едва не го изгонила”, каза Марковски. И подчерта, че това били думи на самия Ваклин, записани в протокола.

Защитата все още не е получила никакви СРС-та, за които се твърди, че има по случая, заяви адвокатът.

„Появиха се свидетелски показания от членове на КОНПИ, че те били чули разговори за искане на подкупа”, каза още Марковски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.