• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Б. Иванов: Случващото се в съдебната система е част от видимите резултати от дясното управление

Б. Иванов: Случващото се в съдебната система е част от видимите резултати от дясното управление

/КРОСС/"Случващото се в съдебната система и страната като цяло в последните дни е част от видимите резултати на начина, по който се управлява България вече почти 6 години. Това се случва винаги, когато невидимите резултати започват да стават видими". Това заяви в ефира на TV 7 Борис Иванов, началник на кабинета на председателя на НС на БСП. По думите му това са тежки зависимости на съдебната власт от изпълнителната и обратното. Той припомни, че в годината, когато БСП е управлявала, тези зависимости не е могло да бъдат преодолени, защото това са органи с мандати. По думите му между първо и второ четене големи промени в Конституцията не могат да бъдат направени, защото те не са редакционни.

Борис Иванов заяви, че позицията на БСП относно инцидента на турско-сирийската граница е била представена в НС с декларация от зам.-председателя на партията Янаки Стоилов и тя е продължение на позицията на левицата по въпросите за бежанците и санкциите срещу Русия. „Ние поискахме да има независимо международно разследване. Абсолютно е недопустимо една държава да провежда политика извън своите граници и да се меси във вътрешната политика на други държави. Човешкият живот е над всичко и това, което се случи със загиналия руски пилот, е абсолютно неприемливо. ДПС защити турската позиция по този казус и подобна непремерена позиция не е в интерес на България", заяви началникът на кабинета Борис Иванов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.