• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Депутат от ГЕРБ: Дянков взе резерва на Здравната каса, за да увеличи пенсиите

Депутат от ГЕРБ: Дянков взе резерва на Здравната каса, за да увеличи пенсиите

/КРОСС/ "Трите приоритетни въпроса, заради които ГЕРБ ще влезе в Народното събрание, са за гласуване на Закона за банките, актуализация на бюджета на НЗОК и като последно - оставка на премиера Орешарски." Това заяви в „Седмицата" на Дарик депутатът от ГЕРБ Станислав Иванов.

Той призова настоящите управляващи да си „посипят главата с пепел и да си тръгнат от тази държава", но отказа да коментира депутата от ДПС Делян Пеевски.

„Симеон Дянков взе резерва на здравната каса, за да може ГЕРБ да увеличи пенсиите на последното заседание на Министерския съвет при нашето управление", каза още Иванов.

Станислав Иванов каза, че не знае какви са номинациите на Бойко Борисов за министри, ако спечели нов мандат. Самият Иванов коментира, че според него добрите министри от кабинета „Борисов" са Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивелина Василева, която беше зам.-министър на околната среда и водите, Ивайло Московски и други.

За Симеон Дянков Иванов бе категоричен, че при неговото управление, страната ни е сочена за пример.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Боже, УПАЗИ...! Кадърни, грамотни, тежка артилерия /оная шантонерка -Д. Атанасова.../, четеш и ... не вярваш на ушите си !!! Парите от Здравната каса ги взе онзи хайдук - Дянков, за да ги доокрадат, плащаха по магистрала "Струма" луди пари на турците, но те не им върнаха разликата - измамиха ги и сега Б.Б. чака от ..."курва запис" - 32 млн.$, но ще пие студена вода, а следващия ще трябва да намери пари за ремонт...! Та, по - кротко с тези експерти, просто са си едни "КУЦИ КОНЕ", които вече ги знаем и ни омръзнаха !

05.07.2014 15:08:39

Анонимен

Станиславе,подготвяй се да мъкнеш чували с бюлетини от 290-та "многоизбирателна секция."Тичане трябва,защото иначе си аут. За три години и половина, не те видях веднаж поне да говориш,макар и по елементарни въпроси.На ход е г-н Борисов.

05.07.2014 13:33:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.