• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Борисов прие оставката на Христо Иванов

Борисов прие оставката на Христо Иванов

/КРОСС/Премиерът Бойко Борисов прие оставката на правосъдния министър Христо Иванов.

Той припомни, че премиерът има правило да не връща внесена оставка. Така стана и с оставката на бившия вътрешен министър Веселин Вучков.

Иванов заяви, че ще бъде последван и от тримата си заместници, които го придружиха на срещата при премиера.

"Обемът на реформите, които трябваше да се случат, беше ясен от самото начало и от самото начало поех поста с ясното условие, че реформата трябва да се случи в този вид, в който е уговорена при стартирането на кабинета", добави Иванов.

"Няма причина да оставам на поста си. За съжаление, свръховластяването на главния прокурор и нежеланието на политиците да погледнат в тази тема доведе до изчерпването на политическия ресурс, с който реформата в съдебната система може да се случи", каза още Иванов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

БоБо

Борисов ликвидира РБ. Щеше да е тъжно, ако не бяха такива жалки нищожества. Решил е да има предсрочни избори. Както винаги, ДПС му помогна. Всеки, който си мисли, че сега ще управлява официално с ДПС, много се лъже. Ще проведе изборите, РБ изпадат от борда, ще управлява с ДПС, както досега – задкулисно. Местните избори му показаха, че в бъдещото НС няма да има нужда от г*зове и копелета.Моралният стожер ще е Борисов, защото ще заяви, че не може да управлява с ДПС.През последните месеци се чудеха какво да направят за да предизвикат предсрочни избори. Изборите ще бъдат подправени и тотално фалшифицирани, както местните. Искат цялата власт!!!

10.12.2015 01:08:09

Позор за Борисов !

Маските паднаха !!! Сега стана ли ни ясно на всички, че "бетонните" сили на статуквото, олицетворявани от АБВ и ДПС, дърпат юздите на Бойко Борисов, за да остане то непроменено и правосъдната система респективно - нереформирана ? България е единствената държава в ЕС и НАТО с безконтролна прокуратура и съдебна система от съветски тип, която е изцяло в ръцете на посткомунистическата мафия ! Брюксел трябва да бъде наясно, че държавата реално се управлява от скритата коалиция "ГЕРБ, ДПС и АБВ", която симулира реформи, за да може парите от еврофондовете да бъдат прилапвани от мафията зад тях !

09.12.2015 17:41:54

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.