• 09 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Иван Иванов : БСП показа, че е европейска партия и че може да носи отговорност

Иван Иванов : БСП показа, че е европейска партия и че може да носи отговорност

/КРОСС/ "БСП показа, че е европейска партия и че може да носи отговорност за това, което се случва и в партията, и извън нея. Показателен беше и личният акт както на Корнелия Нинова, така и на Георги Свиленски." Това заяви народният представител от ПГ на "БСП за България" Иван Иванов пред БСТВ. Той добави, че Националният съвет е бил много важен, тъй като е трябвало да се направи равносметка за изминалите избори. Народният представител заяви, че тези действия са пример за европейско поведение в една демократична държава, което по думите му, не виждаме в други политически сили. Иванов каза още, че на Конгреса ще бъде направен изключително подробен и точен анализ на случилото се по време на предизборната кампания. "Ще потърсим къде са били нашите слабости и нашите силни страни, за да сме подготвени за местните избори. БСП ще излезе силна от тази ситуация", коментира Иванов и подчерта, че това е част от процеса, в който партията продължава да търси доверието на българските граждани. Народният представител каза още, че в редица областни градове разликата между БСП и ГЕРБ е в рамките на 100-200 гласа. "Трябва да намерим подхода към тези, които не успяхме да убедим на отминалите избори", поясни социалистът. Той коментира и темата с намесата на министър-председателя в предизборната кампания. "Борисов показа безскрупулност и лошо отношение към българските граждани. С джипа, купен от народа, обикаляше страната като своя бащиния", заяви Иванов. Той подчерта,че това също провокира ниската избирателна активност. По думите му, когато министър-председателят показва беззаконие, няма как да не рефлектира и върху гражданите.
„ГЕРБ даваше много обещания през кампанията, а веднага след изборите покачват цените на тока. Това, което се случва на местно ниво, е още по- жестоко", заяви Иван Иванов. Той посочи за пример случващото се в Божурище. „В общините, които се управляват от ГЕРБ, хората се водят под строй да гласуват. Причината да се отблъснат останалите български избиратели е безобразното поведение на властта", завърши Иван Иванов.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.