• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Лукарски: Оставката на Радан Кънев имаше оздравителен ефект

Лукарски: Оставката на Радан Кънев имаше оздравителен ефект

/КРОСС/ „Никога не съм бил привърженик на това какво следва за дадена партия. За нас е важно да се представим добре и Реформаторският блок да бъде важен фактор в управлението на страната. Конгресът на РБ не трябва да е толкова важен за избирателите и широката общественост - не трябва да занимаваме с нашите вътрешни дела хората, а трябва да обърнем внимание на техните проблеми. Той обаче би трябвало да се отрази благоприятно на избирателите." Това заяви в сутрешния блок на БНТ Божидар Лукарски, лидер на СДС, част от Реформаторите.

„Оставката на Радан Кънев имаше ефект, но той беше оздравителен. Вървим заедно напред", добави той.

Той бе категоричен, че се радва, че Йордан Бакалов (бивш депутат от СДС, сега вътрешен министър в служебния кабинет, бел.ред) е част от служебното правителство и му пожела успех.

„Тази номинация обаче не беше съгласувана с когото и да е било в партията. Това не е наша номинация", заяви той и добави, че администрацията на служебното правителство е съставена от професионалисти, но Реформаторският блок ще продължи да бъде коректив на политиката у нас.

„Ние непрекъснато правим компромиси. Сигурен съм, че демократичното ще надделее. Ние не сме хора, които действат задкулисно. При всички положение ще имаме един достоен лидер", каза още той на въпрос относно бъдещето на РБ.

„Важно е как ще ни подредят избирателите, а оттам нататък всичко ще е въз основа на нашите идеи и платформа. ГЕРБ е основен вероятен партньор, но това не значи, че ще има сватба или каквито и да било договорки", каза още той по отношение на едно евентуално бъдещо партньорство с партията на Бойко Борисов.

В края на разговора Лукарски прогнозира един добър сезон за любимия му отбор Манчестър Юнайтед.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Пловдивски седесар

Господин Лукарски,как ще привлечете десния избирател с членове на СДС като Кабаиванов.Това да не е вот за Доган,или Цветелин Кънчев,или за брокери на гласове,или за далавераджии.Помислете и вземете мерки.

14.08.2014 11:44:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.