• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8258
  •  GBP / BGN 2.3126
  •  CHF / BGN 2.0456
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Областния съвет на БСП Пловдив иска оставката на Изпълнителното бюро на НС на партията

Областния съвет на БСП Пловдив иска оставката на Изпълнителното бюро на НС на партията

/КРОСС/БСП загуби в последните години своите позиции и резултатите на тези избори са категорично доказателство, това каза пред членовете на Областния съвет на БСП лидерът на социалистите в Пловдив и областта Георги Гергов. Нарушен е диалогът с хората, а това доведе до неразбиране на политиките и решенията, които предлагаме. Няма адекватна и последователна лява политика, хората не ни вярват и ние на тези избори не показахме необходимата сила, категоричен бе Гергов. 

След направен анализ на постигнатите резултати, които ясно и категорично показаха, че в област Пловдив БСП, благодарение на екипната работа и силни местни кандидатури може да печели избори, а на места, въпреки това не е успяла, социалистите поискаха стартирането на пълен цикъл отчет и избори в БСП, който да започне от декември тази година. Социалистите поискаха моделът с младите хора и авторитетни лица, на лидерски позиции, наложен от Гергов в областта да се приложи и на национално ниво.

В своето решение членовете на областния съвет искат на предстоящото заседание на 14 ноември Изпълнителното бюро на НС на БСП да подаде оставка тя да бъде приета. На 21 ноември да се проведе заседание на НС на БСП, на което да се определи петчленна комисия за подготовката и организирането на 49 конгрес на БСП, който да се проведе не по-късно от март 2016 година.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Гергов е врагът с партиен билет и спешно да бъде изхвърлен от БСП!!!

13.11.2015 21:10:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.