• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Сергей Станишев: БСП има шанс да управлява

Сергей Станишев: БСП има шанс да управлява

/КРОСС/Сергей Станишев заяви категоричното си мнение, че БСП има шанс да управлява след предсрочните парламентарни избори, а най-логично на премиерския пост би застанала Корнелия Нинова.

В интервю пред обществената медиа председателят на Партията на европейските социалисти (ПЕС) Сергей Станишев каза, че президентските избори са показали, че хората имат воля и желание за промяна.

"Това е голям шанс за БСП. Хората очакват връщане към истинска политика с конкретни виждания за икономиката, за социалната сфера, за образованието, за здравеопазването. Платформата на БСП трябва да бъде много конкретна и ясна, ангажирана и добре подготвена и обсъдена в много широк кръг от обществото, за да знаят хората какво да очакват от нас, ако спечелим парламентарните избори. Но има всички шансове БСП да се завърне в управлението, да поеме тази тежка отговорност", аргументира се Станишев.

По думите му е логично лидерът на партията Корнелия Нинова да поеме премиерския пост. На въпроса как Партията на европейските социалисти ще помогне на своите членки, там, където през 2017 година предстоят избори Сергей Станишев отговори, че ПЕС винаги помага на партии от политическото семейство, които са в кампания.

"На отминалите президентски избори ние обучихме около 600 активисти в кампанията на Румен Радев и Илияна Йотова. Същото ще направим за всички избори, които предстоят през следващата година", сподели Станишев. Създали сме работна група за националните избори за следващата година - защото има национални избори в Германия, Франция,в Холандия, в България. И всяка партия, която е в кампания ще получи много силна политическа подкрепа от страна на ПЕС в хода на техните националните избори", даде заявка председателят на европейските социалисти.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.