• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Огнян Минчев: Резултатите от изборите не са договорени. Гласувайте!

Огнян Минчев: Резултатите от изборите не са договорени. Гласувайте!

/КРОСС/Резултатите от изборите не са договорени. Те зависят от нас. Много е важно колкото се може повече хора да гласуват! Нека всички отидем и подадем гласа си. Иначе ще се сърдим сами на себе си, призова политологът Огнян Минчев. 

"Пасивната публична кампания - комбинирана с интензивно купуване на гласове по места - която водят ДПС и БСП цели да създаде впечатление, че изборите са договорени зад сцената, че разпределението на властта вече е направено. Това е поредната опасна измама, която може да провали възможността изборите на 5 октомври да доведат до създаване на силно и отговорно правителство", пише Огнян Минчев във Фейсбук. 

"Резултатите от изборите НЕ СА ДОГОВОРЕНИ. Тези резултати зависят от нас, от желанието ни да отидем да гласуваме и да определим кой ще има потенциал да създаде мнозинство и ефективно управление.

Резултатите от изборите зависят и от още нещо, което е от голямо значение - ефективната дейност на институциите, особено на МВР, за предотвратяване на масовото купуване на гласове.

"За никого не е тайна, че партиите на статуквото, обслужващи политико-корпоративната мафия, купуват огромни количества гласове - особено сред маргиналните общности, циганските махали. Цената на един глас се е качила до немислимите доскоро 80-100 лева", пише политологът и пита: "Къде е полицията, къде е ДАНС, къде е прокуратурата?"

Разберете - посочва Минчев - много е важно - колкото се може повече хора да гласуват! Нека всеки от нас предаде това послание на колкото се може повече хора! Разбирам отчаянието, фрустрацията, обезверяването, отегчението, но ние ТРЯБВА, ДЛЪЖНИ СМЕ да ги изненадаме в неделя! Да им развалим тънките сметки как да продължат да ни яздят. Не казвам ЗА КОГО да гласувате - всеки решава сам за себе си. Но нека всички отидем и подадем гласа си. Иначе ще се сърдим сами на себе си, призова Огнян Минчев. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.