• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Столичният инспекторат глобява "Атака" и ВМРО за непремахнати предизборни плакати

Столичният инспекторат глобява "Атака" и ВМРО за непремахнати предизборни плакати

/КРОСС/ Инспекторатът налага глоби на "Атака" и ВМРО за непремахнати агитационни материали в София след евроизборите. Това съобщи БНТ, позовавайки се на Иво Пенев от Столичния инспекторат.

"Вече 20 дни след края на изборите плакати и листовки още не са премахнати.Затова ще последват санкции", подчертава Пенев.

На партиите предстои са бъдат съставени актове за административно нарушение за това, че не са спазили чл.186 , ал.3 от Изборния кодекс, според който те трябваше да премахнат агитационните си материали в 7-дневен срок след края на изборния ден.

Инспекторите са констатирали най-много нарушения в районите "Подуяне", "Изгрев", "Лозенец" и "Надежда".

Предвидените в Изборния кодекс санкции за подобни нарушения са от 1000 до 5000 лв.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Проф.Коста Костов

Какво свършиха днешните “демократи”, които се изживяват като вестители на свободата и демокрацията? Ибрикчийстват, заглаждат езици върху дланта на Борисов. Слушат прехласнати Ахмед Доган, който всеки път им говори така, сякаш е пред група от анонимни алкохолици. Опозиционните конформисти са постоянното присъствие в самодейния политически театър и в сценария на бездарната политическа пиеса именувана „Докато съм жив, няма да умра”. Какво правят българските синьогриви демократи, за да не се възпроизвежда българската “генералната мерзост”? А „тримата глупаци , които станаха ортаци”? Вкупом всички ненужни станаха. Колкото по-нагоре се катерят, все повече оголват задника си. Накъдето и да се завъртят, все той е отпред. От клоаката на властта, някои политически артефакти поемат към Брюксел, вместо да се потулят в подмолите на собствената си негодност за политически прелом. Ще ни помахат за сбогом, като плъхове, които напускат потъващия кораб. Искат от народа доверие, за да продължат да мишкуват сред политическата номенклатура, бременна от неприкритата си властова похотливост. За 30 години, от „синята мъгла” не се роди нито един достоен, почтен политик, отговорен към щенията на този изтерзан народ, който предостави цялото си доверие, за да го дадат без бой на безродния български „Цар”, с републикански чип. Той се оказа прокоба, защото след неговото кратко „царуване” дойде пълният погром и безвремието на Безпросветните. Те отгледаха доморасли, глухи за народната воля демокретени, които възседнаха институциите и за народеца не остана ни хляб, ни справедливост. А са необходими личности с чест и достойнство. Никой от нас не е светец, но всеки има неотменимо достойнство и добродетели. Стефан Цвайг писа: “Който не може да стане Еразъм, става епископ.” Достатъчно е да бъдем просто Човеци.

15.06.2019 18:42:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.