• 14 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8118
  •  GBP / BGN 2.2736
  •  CHF / BGN 1.9990
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Парфюм от времето на Луи XIV идва за изложение в София

Парфюм от времето на Луи XIV идва за изложение в София

/КРОСС/ Парфюмът на Луи XIV, кабина със солена вода за подмладяване и гръцка топкоафьорка - това са хитовете на тазгодишното изложение Arena Professional, което събира най-интересните продукти и новости в областта на козметиката. 

Тридневният маратон стартира на 2 октомври в столицата. Гримьорката на Салма Хайек и Доналд Съдърланд - българката Грета Великова, ще бъде в журито на традиционния конкурс за професионален грим.

В изложение ще вземат участие 64 компании, които ще представят повече от 220 марки продукти. Представители на България, Франция, Русия, Украйна, Гърция и Словакия си дават среща в София, за да обменят опит и да покажат как се е развила индустрията, подкрепяща женската красота.

С интерес се очаква шоуто на гръцката коафьорка Йоана Тцани, работила за Оскар де ла Рента, Ги Ларош и за конкурса „Мис Свят - Туризъм".

По време на изложението ще бъде демонстрирана и специална СПА кабина за плаване със солена вода и 30% съдържание на магнезиев сулфит, която гарантира ефект на 4-часов сън след само един час „плаваща" терапия.

Наред с авангардните технологии за красотата на бъдещето, посетителите ще се срещнат и с безсмъртни бюти класики, като колекция парфюми, създадени по рецепти от архивите на Версайския дворец от времената на Луи IV до Френската революция. Тайните на кралските парфюмеристи от XVII и XVIII век ще бъдат разкрити от специалисти в областта.

Сред акцентите е и специална органична козметика за коса и тяло от Южна Африка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.