• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Огромен къс изолация падна от блок в "Студентски град"

Огромен къс изолация падна от блок в "Студентски град"

/КРОСС/ Огромен къс строителна изолация се срина от блок 9 в „Студентски град" в София, съобщава „Нова телевизия". Инцидентът е станал рано тази сутрин, привидно вследствие на силния вятър в столицата, в близост до входа на сградата, където постоянно влиза и излизат студенти. По чудо няма по-сериозни щети и пострадали.

Падналото парче е около 70 квадратни метра.

Студенти разказват, че са чули силен трясък от падането на изолацията. Някои от тях веднага са излезли, за да преместят автомобилите, оказали се на метри от срутената изолация.

От пресцентъра на Университета за национално и световно стопанство веднага са сигнализирали фирмата, извършила санирането на блока. Очаква се в близките часове опасното място да бъде обезопасено. Освен това, от УНСС уточниха, че ще се търси отговорност от фирмата за качеството на извършеното саниране.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

След като фирмата е отчислила изискуемия рушвет към съответните гербаджийски чиновници, не са останали средства за дюбели....най-вероятно е това.

16.12.2017 17:31:28

Анонимен

И колко казваха, че струвал квадратния метър. Май идваше малко повече отколкото да се облече със златно фолио.

16.12.2017 17:27:44

Анонимен

Външни "тапети" от стиропор залепени тук там с лепило на топки но за икономия на лепилото е слаган цимент което води до пресичане на лепилото а както се вижда няма и дюбели. Резултата е виден и от космоса! така става на територията България под пъководството на партията майка и Светиня Му!

16.12.2017 16:48:20

Анонимен

от тук може да се каже, че санирането не е качествено с тези капки лепило. Трябва да се маже цялата повръхност и тогава да се лепи. Подобно е изпълнението на всички обекти на ГЕРБ, така че очакваме нови екшъни

16.12.2017 15:52:50

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.