• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Приятелска атмосфера и полезна информация на мини конференцията jProfessionals в Пловдив

Приятелска атмосфера и полезна информация на мини конференцията jProfessionals в Пловдив

/КРОСС/Когато се появи възможност за реализация на страхотна идея всички усилия, инвестиции и време за осъществяването й си заслужават. На 3ти декември в събота се проведе едно интересно и много полезно събитие - jProfessionals on tour. Мини конференцията традиционно се организира от Българската Java потребителска група (BGJUG), но за първи път инициативата тръгва на турне.

В Гранд Хотел Пловдив се събраха хора от цялата страна, интересуващи се от програмиране и по-специално Java, на които организаторите предложиха целодневна увлекателна програма. Участниците имаха възможност да присъстват на лекции и презентации по актуални теми и да дискутират важни въпроси в неформална, приятелска атмосфера.

Спонсор на събитието в Пловдив бе БТЛ Индъстрийз, компания, която насърчава младите хора в професионалното им развитие, както и инициативи, свързани с нови достижения в областта на технологиите. Уредите и софтуер продуктите, разработвани от БТЛ държат първи позиции в световните класации за най-иновативна апаратура в помощ на медицината.

Конференцията даде възможност на по-неопитни български програмисти да развият презентаторските си умения, като подготвят и изнесат лекции пред широка публика. В програмата на събитието са включени и лекции от авториретни специалисти в тази област.

Приятната атмосфера на jProfessionals и полезната информация за новостите в света на Java направиха събитието още по-значимо и интересно. BGJUG организира различни малки и големи събития за обмен на опит и информация в тази област между членовете на групата. Целта за следващата година е да се окуражават все повече специалисти от страната да участват в събитията, като jProfessionals, за да придобият и развият нови умения и увереност.

След пълноценния ден с лекции на събитието, всички участници бяха поканени да завършат деня на бира от 20:00ч. Мероприятието „Java Бира" и бира в Jägerhof бе удостоено с голяма посещаемост от Java и бира ентусиастите.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.