• 10 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.7947
  •  GBP / BGN 2.2977
  •  CHF / BGN 2.0172
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Георги Георгиев: Ще продължим с отговорност да работим за вашите достойни дни

Георги Георгиев: Ще продължим с отговорност да работим за вашите достойни дни

/КРОСС/В обновената зала на читалището в село Кабиле кандидатът за кмет на община Тунджа Георги Георгиев и кандидати за общински съветници, издигнати от коалиция „БСП - ЗС „Александър Стамболийски", проведоха предизборна среща с жители на селото.

„Кабиле трябва да запази автентичността си и своевременно да приеме ново и модерно развитие", заяви кандидатът за кмет на селото - Христо Христов, зад чиято кандидатура застава коалицията. Той представи предизборната си програма. В нея е заложено търсене на възможности за изграждане канализация за отпадни води, разработване и реализиране на нов проект за изграждане на отводнителен канал в югозападната част на селото, намиране на трайно технологично решение за подобряване проводимостта на втория отводнителен канал, нов проект за оформяне на центъра на селото и за ново осветление, съдействие за разкриване на лекарска и зъболекарска практики.

Георгиев подчерта, че село Кабиле е емблематично не само за община Тунджа, но и за Ямболска област и за България. Поради това и инвестициите, вложени тук през изминалия мандат за решаване проблемите на с. Кабиле, са значими. Той припомни, че по изрично настояване на ръководството на общината е станало възможно изграждането на връзка между село Кабиле и автомагистрала „Тракия".
„Изграден беше нов водопровод, чрез който се реши проблема с водоснабдяването на жителите. Привлечен беше един от най-големите стратегически външни инвеститори в България - веригата Лидл, да изгради именно в индустриалната зона на Кабиле втория в страната логистичен център със складова база. Подобрено е състоянието на важни за селото улици. Извършени са ремонти на детската градина и част от сградата на закритото училище. В момента тук общината изгражда един от най-добрите стадиони в Ямболска област - с обслужваща сграда, трибуни, игрища за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт, паркинг.
Всичко това оформя днешния съвременен облик не само на село Кабиле, а и на цялата община Тунджа. Това е и политиката на БСП и ЗС „Ал. Стамболийски", която ще продължим - с професионализъм в работата и с грижа за хората. Гласувайте с № 12 в трите интегрални бюлетини за достойните дни на община Тунджа, призова Георги Стоянов Георгиев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.