• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Кадиев: 10% съкращения са напълно приемливи

Кадиев: 10% съкращения са напълно приемливи

/КРОСС/ Мнозинството в парламента няма да позволи монополизиране на продажбите на цигари.

Това заяви в ефира на БНР депутатът от Коалиция за България и член на бюджетната комисия в парламента Георги Кадиев.

Според него ограниченията на обектите, лицензирани за тази дейност, би довело до засилване на борбата срещу контрабандата.

Премахване на митническо разследване и разузнаване не е било обсъждано официално, а ако се допусне, би било "огромна грешка", категоричен е Кадиев.

Според него е "добър вариант" да се наложи таван на лихвите от бързите кредити.
Готвеният законопроект за офшорните компании няма да донесе допълнителни приходи на бюджета, но ще се бори с прането на пари и нерегламентираната собственост на медии, банки и застрахователни институции, смята още Кадиев

За него съкращенията в разходите на администрацията са наложителни, поне в Министерство на финансите, Агенция "Митници" и НАП, където, по думите му, спокойно може да се съкратят 10%.

Вярно е, че това на пръв поглед противоречи на нашето обещание за създаване на работни места, но всъщност нашето обещание не беше за държавния сектор. Аз лично съм привърженик на тази идея и дано да успея да я отстоя в Министерския съвет, допълни социалистът.

Макар и според него системите да са различни и нуждите също - 10 процента са напълно приемливи.

Припомняме, по-рано днес в ефира на Нова телевизия председателят на бюджетната комисия в парламента Йордан Цонев също коментира темата кредити. Според него фирмите, които предлагат бързи кредити, налагат кредитен произвол и предложи няколко мерки за предотвратяването му.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Гюро Михайлов

...гузната съвест на Бойко Борисов не можела да спи по цели нощи ?!?

15.10.2013 15:46:17

Гюро Михайлов

Трагедия е да си оплюваш кадърните хора и в същото време да избираш очевидно крадливи балкански субекти да те управляват и пак да мърмориш. Всеки народ си заслужава съдбата. България в момента има умен и кадърен премиер. За жалост недолюбван от бившия субект и „българи”, които още му се водят по акъла! Е, хайде да поумнеем, поне малко!!!. Малка държава ама голяма простотия.

15.10.2013 14:50:25

Гюро Михайлов

Много заблуден народ има в нашата държава, не било "проблем", че Бойко бил мутра-конформисти, бандити "интелигенти" в бели якички, яхват вълната- днес сини, утре жълти..., за тях политиката е най-добрия бизнес..!!! А Бойко знае, че народа е продажен..."вие сте прости и аз съм прост". Господин Офщорко има ли смисъл да го коментираме? И той нагъл, като бъдещият си съкилииник!!!

15.10.2013 14:01:17

Гюро Михайлов

Герберите да правят опозиционна политика е абсолютно нахалство, защото при тях ситуацията е "кой ми с_а в гащите".

15.10.2013 12:43:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.