• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Кадиев: Няма да ходя в друга партия

Кадиев: Няма да ходя в друга партия

София /КРОСС/ Аз не съм на мнението на Бойко Борисов, че държавата е в колапс и не се вижда как нещата може да се оправят в скоро време. Това каза пред bTV Георги Кадиев, бивш депутат от Коалиция за България. Върнахме се в началото на 90-те години с тези заплахи за убийство, за които се говори в последните дни. Нищо, че впоследствие се оказа, че тези заплахи не са реални, но самия факт, че отново се говори за такива неща ни връща години назад, смята Кадиев.
Ако има отговорни политици единственото, което трябва да правят е да успокояват населението, а не трябва да се говори за реваншизъм, както призовават някои водещи политици, заяви бившият депутат. По случая с подуправителя на БНБ Цветан Гунев и обвиненията повдигнати към него Кадиев заяви, че целия случай му изглежда, че е подготвян отдавна и просто сега е настъпил подходящия момент той да бъде изкаран на бял свят. Последните скандали и влошаване на отношенията между Делян Пеевски и Цветан Василев и влошаването на отношенията между БСП и ДПС, които бяха доскорошни партньори може да е съвпадение, но не вярвам да е така. Лошото е, че сред населението се насажда усещането, че партиите зависят от подобни бизнесмени, а това в никакъв случай не вдъхва доверие на избирателите. Няма да ходя в никаква друга партия - аз искрено вярвам, че в 21-ви век ще има някакъв нов вид ляво. БСП за момента не е това ляво, което бих искал да видя. Само от ръководството на партията зависи дали ние ще бъдем основите на това ляво, което бих искал да виждам, добави бившият депутат. С действията си ръководството дава възможността на тепсия ГЕРБ да се върнат в управлението на държавата, а според мен ГЕРБ изобщо не са по-малкото зло в случая, заяви Георги Кадиев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.