• 01 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Кадиев призова: Дайте своя преференциален глас и променете БСП, променете и България

Кадиев призова: Дайте своя преференциален глас и променете БСП, променете и България

/КРОСС/ "Да, преференциален вот ще има. И да, аз ще направя всичко възможно той да се състои и в БСП. Масово и във всяка област. Много от колегите кандидат-депутати ми казват, че няма какво да кажем на хората. Управлявахме слабо, провалихме се с Пеевски, провалихме се като надежда на обществото за нещо различно след ГЕРБ. Няма смисъл от обещания за Белене, работни места и реиндустриализация- никой не вярва. Уважаеми колеги, единственото, което можем да кажем на хората е: СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ВАС! Дайте своя преференциален глас и променете БСП, променете и България." Това написа в своя Facebook профил Георги Кадиев.

"В този двубой могат да спечелят Миков и Дъбов, а аз и такива като мен да загубят. Може и обратното. Има обаче един, който печели при всеки вариант на развитие- БСП. Това е единственото, което може да увеличи избирателите ни. И ако ръководството на БСП вижда гората, а не дърветата, ще осъзнае този шанс", пише още той.

"За БСП в София през май 2013 гласуваха 162 000 души. От тях ние познаваме и знаем какво ги мотивира не повече от 5 000. Какво искат останалите ще разберем сега. Така е и в цялата страна. Ако тези избиратели останат пасивни и подкрепят статуквото, така да бъде. Значи ние сме много различни от членовете и трябва да правим нещо друго. Но ако те масово променят подреждането в листите- значи ръководството ни е много далеч от избирателите си и трябва да прави нещо друго", на мнение е Кадиев.

"Не е важно дали аз или още един-двама ще влязат преференциално. Важно е да го направим поне 20 души- и да са хора с истинска тежест и реноме в своите общности. Това не е игра срещу ръководството на БСП. Прекалено сериозно е, за да го свеждаме до лични битки. Това е пример за нов начин на правене на политика. И ако успеем, носени от гласовете на избирателите- тогава няма да имаме друг избор, освен да променим БСП. И когато променим БСП, ще сме силна партия, силен коректив в опозиция или силен кандидат за управление. И ще сме дали парченце надежда на България. Което всъщност е нашата най-важна задача и отговорност", завършва публикацията си Георги Кадиев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.