• 04 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Календерска: Блокираме турската граница, ДПС не може повече да си развяват коня

Календерска: Блокираме турската граница, ДПС не може повече да си развяват коня

/КРОСС/Напрежението между Патриотичния фронт и „България без цензура" нараства. Мария Календерска от "България без цензура" поиска право на отговор във връзка с участието на Валери Симеонов от НФСБ, който ги упрекна в намерението им да блокират турската граница на 1 октомври.

"ЦИК не действа като надпартиен орган, какъвто трябва да бъде, и не защитава по равен начин моите права и тези на хората от ДПС. Контролът е изцяло занижен и затова блокираме границата. Трябва да се даде ясен знак на ДПС, че повече не може да си развяват коня", заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Календерска.

"По-добре няколко дни неудобство, отколкото 4 години робство", допълни тя заради упреците, че ще създадат неудобства на пътуващите.

"По този начин ще спрем чувството на безнаказаност, което присъства в тази партия вече дълги години. Що се отнася до патриотите, които казват, че няма смисъл от блокирането на границата, искам да им напомня, че им предложихме да участват в нашата коалиция "анти ДПС" и те се отказаха, което на практика ги лиши от възможността да работим заедно за нашия общ интерес срещу този на ДПС", каза още Мария Календерска.

"Патриотизмът не може да бъде присвояван от няколко застаряващи и амортизирани партии, които няколко пъти не са успели да влязат в парламента. Това означава, че едни гласове на много българи ще бъдат разпилени и ще отидат в кошчето", на мнение е Календерска.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Не искам турците да имат политически глас в България!

23.09.2014 12:20:25

Анонимен

Отдавна трябваше да се случи това с блокирането на границата, за да покажем на ДПС, че повече така не може.

23.09.2014 11:56:48

Анонимен21

Сега е момента да сломим турчалята нагли!!!

23.09.2014 11:31:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.