• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Huawei P30 Pro е „Най-добър фото смартфон“според TIPA

Huawei P30 Pro е „Най-добър фото смартфон“според TIPA

/КРОСС/ Новият флагман на Huawei, P30 Pro спечели наградата на TIPA в категория „Най-добър фото смартфон". За трета поредна тази награда се присъжда на флагман от серията P на Huawei, Това за пореден път доказва отдадеността на бранда по отношение на еволюцията на технологиите в областта на мобилната фотография.
Чангжуй Ли, вицепрезидент на отдел „Handset Business" за Huawei Consumer Business Group България сподели „Камерата винаги е била основен приоритет за P серията на Huawei. Бихме искали да благодарим на TIPA за огромната чест, с която удостоиха нашия нов флагман P30 Pro. Със своята четворна Leica камера той пренаписва правилата на мобилната фотография чрез множество иновации, сред които RYYB сензорът и страхотното 5-кратно оптично увеличение, които извеждат камерата на P30 Pro едно ниво над всичко, което сме виждали на пазара на смартфони досега".
Представители на журито, съставено от журналисти и професионални фотографи, споделиха, че P30 Pro демонстрира осезаемо превъзходство пред своите конкуренти в категорията. Четворната Leica камера притежава 40MP Huawei SuperSpectrum сензор и 20MP широкоъгълна камера, както и SuperZoom обектив с оптична стабилизация, които осигуряват качество на изображенията без аналог в света на мобилната фотография. Изцяло новата Huawei ToF камера придава дълбочина на снимките чрез своя висококачествен боке ефект, като благодарение на всички тези нововъведения камерата на P30 Pro прави кристално чисти снимки и клипове дори при ниска осветеност.

Официалното становище на TIPA по повода гласи „Устройството демонстрира невероятно представяне при ниска осветеност и широк набор от опции. Четворната камера на P30 Pro предоставя множество ексклузивни екстри. Основната камера разполага с 1/1,7 40MP сензор, a обективът й е с оптична стабилизация и еквивалент на 27mm фокусно разстояние с бленда до f1.6. Освен това е налице ултравирокоъгълна 20MP камера с еквивалент на 16mm фокусно разстояние, и оптично стабилизирана перископна телефото камера (125mm екв.) с 5x оптично приближение, плюс четвърта PDAF "time of flight" AF камера. P30 Pro може да покрива невероятно широк дианазон от фокусни разстояния, благодарение на алгоритъм за „супер резолюция", който комбинира RAW изображения в едно изображение с висока резолюция, което впоследствие се кропва за постигане на 50-кратно приближение. Също толкова впечатляващо е снимането при нсика осветеност, с ISO до 409600. Камерата е способна на експозиции при почти пълен мрак и по данни на компанията улавя до 40% повече светлина в сравнение със стандартен RGB сензор, с което постига най-добри резултати при ниска осветеност в сравнение с всички досегашни смартфон камери".
Томас Гервенс, председател на TIPA, сподели „Huawei и Leica отново вдигнаха летвата в света на мобилната фотография, като P30 Pro позволява на всички да правят снимки и клипове с невероятно качество".

Със своя нов флагман P30 Pro Huawei отново доказа, че е брандът, който задава стандартите в мобилната фотография. Поредното свидетелство за това дойде преди по-малко от месец, когато камерата на P30 Pro получи най-високия резултат в историята на DxOMark - световната институция, оценяваща фотографска техника, включително и камерите на смартфони. Впечатляващият резултат от 112 точки е красноречиво доказателство за неоспоримото лидерство на P серията на Huawei по отношение на еволюцията на мобилната фотография.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.