• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

10 вида най-използвани скрити камери

10 вида най-използвани скрити камери

/КРОСС/ Със сигурност няма да излъжем, ако кажем, че всички ние поне няколко пъти сме се замисляли да наблюдаваме някой. Без значение е дали искаш да провериш поведението на гаджето, да знаеш какво става със стаята в общежитието, когато съквартирантите ти са сами, да защитиш дома или офиса. В тази статия ще ви покажем кои са 10-те вида най-използвани скрити камери. Оттук нататък само трябва да изберете коя е най-подходящата и да си я закупите. Ако се чудите от къде може да стане това, най-добрите оферти са в шпионски магазин Spy.bg

1. Скрита камера в писалка!



Тук определено навлизаме в стила на Джеймс Бонд! Слагате една такава в джоба си и сте готови. Във секи един момент можете да зпаишете видео, звук, дори да направите снимка. Никой няма да разбере. Разполагат с много памет!

 

2. Датчици за дим.



Стават все по-модерни, нали! Вече много камери биват скрити именно в такива. Купувате един, два или от колкото имате нужда. Закачвате на тавана и готово. Получавате дистанционно, с което да управлявате дейността от разстояние.

3. Скрита камера в часовник за стена!

 

Такива има навсякъде, никой няма да си помисли дори, че е наблюдаван от стенен часовник. Само по себе си звучи странно, но не е. Работи като нормален часовник, но има една малка особеност - заснема всичко, което се случва пред него!

4. Скрита камера във флашка!

Това е един предмет от ежедневието. Интересното при тези утройства е, че всъщност разполагат и с вътрешна памет или слот за карта с такава. Може да използвате джаджата по предназначение.

5. Скрита камера в ръчен часовник!

Това харесваме най-много! Взимате един, слагате го на ръката си и вече може да участвате в следващия шпионски филм. Записва звук и картина, показва часа, изглежда много добре, дори може да се потопи под вода. Какво ви трябва повече, за се почувствате като истински шпионин?

6. Мини фотоапарат!

Да, това е напълно функционален фотоапарат, който снима. Единствената разлика е, че е в пъти по-малък и лесно може да се държи дори с пинсета. Идеален за всякакви нужди!

7. Скрита камера в алармен часовник!

Това е най-добрият вариант да наблюдаваш партньора си. Слагаш една такава в спалнята и се чувстваш спокойно. Ако нещо се случи докато те няма, ти ще си първият, който ще разбере. Идеална е и за офис помещения, където трябва да се следят много хора. Може да сложите колкото искате такива часовници, без да се притеснявате. Якото е, че те могат и да ви будят сутрин.

8. Скрита камера в закачалка за дрехи!

Тя наистина може да бъде използвана като закачалка. Може да сложите една такава в антрето, в кухнята, гардероба, където пожелаете. Навсякъде изглежда еднакво достоверна. За вътрешни помещения е един от най-добрите варианти.

9. Шпионска камера в ключодържател!

Да, носите ключовете си и снимате. Човек винаги може да намери повод да извади ключовете си. Този ключодържател може да е дистанционно за аларма на кола или дори имитация на ключ за такава!

10. Миникамера за вграждане!

Ако имате достъп до мястото, ня което ще правите наблюдение, това е супер вариант. Имате нужда от малко време, за да я монтирате. Тя ще стане идеална част от интериора, никой няма да забележи, че го снимате! 

Това са най-популярните варианти за скрито наблюдение. Определено обаче не са единствените. За повече информация и въпроси, може да посетите уеб сайта spy.bg

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мария

Имам Скрита камера в алармен часовник, много съм доволна,работи много добре ! Статията е много добра.

02.04.2015 17:03:23

Анонимен

Скрита камера във флашка - интересен продукт. Браво за статията :)

02.04.2015 16:54:28

Анонимен

Много полезна статия.

02.04.2015 16:48:44

Григор

Да наистина има камери с всякаква функционалност и могат да свършат всякаква работа, шпионаж, скрити камери, дори и за любителски записи, препоръчвам камерите отговарят на качество цена

02.04.2015 15:54:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.