• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Шестима кандидат-депутати са излъгали в декларации, че не са бивши агенти на ДС

Шестима кандидат-депутати са излъгали в декларации, че не са бивши агенти на ДС

/КРОСС/ "Шестима кандидат-депутати от десните партии са излъгали в декларации, че не са бивши агенти на ДС". Това заяви за "Здравей, България" членът на Комисията по досиетата Екатерина Бончева.

"Изненадва ме поведението на тези хора, които са подписали партийни декларации, че не са били свързани със службите. Това изискване е било вписано в уставите на "Да, България", "Нова Република" и Реформаторския блок. Да бъдеш свързан с ДС, без да знаеш, е в рамките на статистическата грешка", коментира тя.

По-рано стана ясно, че 81 кандидат-депутати са били част от Държавна сигурност. Най-много са те в листите на БСП - 15, следва ги ДПС с 9. В листите на Обединените патриоти има общо 8 сътрудници на бившите служби.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Иван Андреев

До кога ще се правите на незнаещи и слепи, че държавна сигурност беше създадена и ръководена от БКП. Рожба на БКП са и системните политически партии от статуквото. България ще спре с прехода и ще тръгне по пътя на законноста, когато на всички членове на БКП, и техните наследници бъде забранено за 20 години да заемат ръководни държавни дл6ности.

11.03.2017 08:27:35

Анонимен

Aбе тия не беха ли все адвокати и "супер-юристи"?! А пък една декларация не са могли да съставят, която да е обвързваща с Наказателния кодекс за лъжа и измама!? Сега можеше да ги съдят ДС+БКП-мекеретата и да ги изхвърлят въобще от обществената и политическа арена доживот! Ама май ги е било страх, че не са знаели за кого остатъното (библиотекарско) ДС ще извади досиетата - както ДС-катъра "Виктор" Стоянов (или Пипи шантониновия чорапогащник) само и само да не го разкрият се сдружи с най-отвратителните ДС-прегиши Кирчо-ченгЕнчевци за да ГЕПАТ под булото на "секретмостта и военната тайна" многомилионни агентурни хонорари за агенти-мъртви души http://bit.ly/2g8azB2

11.03.2017 01:49:12

Анонимен

Да си бил в ДС и да си член на БСП или Патриоти е приемливо, но за член на РБ е позорно.

10.03.2017 12:04:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.