• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Каракачанов и Нотев: Връщаме България на българите

Каракачанов и Нотев: Връщаме България на българите

/КРОСС/ Системните партии ограбват държавата. Техните боричкания за власт, кражбите, корупцията по високите етажи на властта доведоха България до разруха. Ние не сме системни играчи, защото се борим срещу това статукво. Ние от „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ ще сложим край на тяхното безчинство!

Това заяви кандидатът за президент Красимир Каракачанов по време на срещите си с жителите на Сандански и Петрич. 

Пред стотиците хора, които изпълваха залите, кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев изложиха своите възгледи за надпартийно и пробългарско управление на държавата.

На срещата присъстваха и заместник-председателят на „Народен съюз“ и на 43-ото Народно събрание Явор Хайтов, заместник-председателят на НФСБ и депутат Борис Ячев, заместник-председателят на ВМРО и депутат Атанас Стоянов, както и депутатът от АТАКА Илиян Тодоров.

Красимир Каракачанов отговори остро на призива на лидера на партия ДОСТ Лютви Местан всички системни партии да се обединят срещу патриотите. Лидерът на ВМРО беше категоричен, че един измислен политик, който говори от името на Ердоган и е проводник на турските интереси, няма право да раздава морал в българската политика.

Ние сме несистемни играчи, защото искаме да спрем грабежа и разрухата на България. И т.нар. леви, и т.нар. десни 27 години се гаврят с българския народ. Техните началници отвън им казват да нарежат ракетите и те ги режат. Казват им да спрат блоковете на АЕЦ „Козлодуй“, която произвеждаше най-евтиния ток в Европа, и те ги спират. И сега – електроенергията скочи над 200%, подчерта отново Каракачанов.

Кандидатът за президент беше категоричен, че част от битката със системните партии е спешното намаляване на държавната администрация поне с 50%. Той подчерта, че в сегашния и вид тя е неефективна, тромава, некомпетентна и корумпирана. И отново заяви, че като президент на България той ще поведе хората срещу статуквото в битка за социална справедливост и ще окаже натиск чрез лостовете, с които президентската институция разполага, и ще върне България на българите.

Явор Нотев допълни думите му с призив хората да не се залъгват, че слагайки знак в квадратчето „не гласувам за никого“, реално правят своя свободен избор. Свободата е право, но и отговорност – към децата ни, към обществото и бъдещето на България – подчерта кандидатът на вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“.

Отидете и гласувайте за България! Тънките сметки на управляващите така ще се обезсмислят. Аз зная, че при честни избори Вашите гласове ще са мнозинство, беше категоричен Нотев.

Вижте кандидатите на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Има ли по-достойни и честни хора от тях, които заедно да изпратим в президентството, запита заместник-председателят на „Народен съюз“ Явор Хайтов.

Думите му бяха подкрепени от Илиян Тодоров от АТАКА, който изтъкна, че сред кандидатите за „Дондуков“ 2 има двама бивши висши военни - Румен Радев и Пламен Манушев, които са ръководели важни звена в Българската армия – Военновъздушните сили и Военноморските сили, но полза от тях не е имало.

Какво направиха те през военната си кариера? Днес имаме два самолета и един ръждясал кораб. Как тези хора ще ръководят цял народ, продължи изказването си Тодоров.

Емоционалните изказвания на ораторите вдигнаха нееднократно на крака жителите на Сандански и Петрич с възгласи „Победа“ и „България“.

Гласувайте с номер 19 в бюлетината, за да подкрепите Красимир Каракачанов за президент и Явор Нотев за вицепрезидент на изборите на 6 ноември.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Честна ДС-менгянска

СИСТЕМНО БКП+ДС-побългарените ИНДО-БЪЛГАРИ ДС-шукар-шопар гюфто-албинос "Ванчо" КЪРКАчан и мутро-адвокатчето "обещават", че щели да "връщат" субсидийно ГЕПЕНЕТА от тях България на измародерстваните БЪЛГАРИ! За да ги изберели за "директори" на БКП-системната КАЗАРМА на СТАТУКВОТО! ВЕрвайте им!

27.10.2016 08:25:01

Анонимен

Аз ви агитирам да гласувате с номер 19 за Красимир Каракачанов и Явор Нотев победа и напред.

26.10.2016 16:17:44

Анонимен

Аз твърдо ще ви подкрепя на изборите за президент с бюлетина номер 19.

26.10.2016 16:13:16

ИВАН ДОНОСНИКА

ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ - СТАР ЛОЗУНГ НА БСП

26.10.2016 15:19:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.