• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Каракачанов: Целта на „Апартамент гейт” е битката за избора на нов главен прокурор

Каракачанов: Целта на „Апартамент гейт” е битката за избора на нов главен прокурор

/КРОСС/ Целта на скандала „Апартамент гейт" не са местните избори, а битката за избора на нов главен прокурор. Това каза в ефира на Би Ти Ви вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. „Направи се опит да бъдат ударени и хора от съдебната система, за които се говореше в обществото, че са потенциални кандидати", каза Каракачанов. Според него заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е бил косвена жертва. „Имам ли право да разсъждавам? А имам ли право да получавам информация? Имам. Така разсъждавам, така ми се струва. Тръгна се от него, тъй като там темата с апартаментите е стара и известна, за да се събуди общественото мнение", коментира Каракачанов. „Малко се превръща в лов на вещици - щом си на някакъв пост и трябва едва ли не трябва да живееш в колиба. Всеки нормален гражданин иска да живее по-добре. За мен е важно дали си използвал служебното си положение, за да придобиваш облаги, и дали доходите, с които си придобил тези облаги, са законни", отбеляза той. Според вицепремиера скандалът не удря устоите на управляващата коалиция и няма предпоставки за оставката на премиера Бойко Борисов, тъй като правителството генерално добре си върши работата. Той потвърди, че Патриотите не са успели да се явят заедно на евроизборите, защото Валери Симеонов не иска „Атака". Вицепремиерът коментира и ситуацията с напрежението в Габрово. „Не приемам в тъмните части на денонощието млади българи с качулки, боксове, ножове, пили алкохол, да нападат полицията. Не може да протестираш срещу циганската престъпност и както се казва, да правиш цигански работи", подчерта той. „Протести, за да принудиш институциите да направят нещо и да вкарат политика по темата - да, но да пиеш 5 ракии, да сложиш качулката, да извадиш тоягата и да налиташ на полиция или на беззащитни хора, не го приемам", категоричен беше вицепремиерът. Той подчерта също, че няма нищо общо с видеоклипа с побоя в магазин в Габрово, който впоследствие предизвика общественото напрежение. „Не познавам самото момче. Самият продавач го е пуснал този клип, нямаме никакъв пръст в това", отбеляза той. Каракачанов заяви, че е видял клипа по медиите. „Никой не е знаел, че трима роми ще отидат, ще нападнат и ще бият един магазинер в Габрово" , посочи той на въпрос защо подобни клипове се появяват предизборно.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

ДС-Ванче караТърбух

Ей-й-й, тия стиснати габровци ще ми развалят хубавата далаверка: таман уредих с българеещия се циганин-войник от Войводиново готино скандалче и "яхнах" "полудял" медиите, и циганските босове бяха готови да ми дадат на мене да управлявам (разгепвам) милионите за циганска интеграция, и габровците развалиха сделката! Сега нито милиони за евро-депутатсването на чавеето ми мАнгела Джамбаз МОМЕ-ДуПе-КТБанк-калдаръм-кокона, нито цигани кюфте-избиратели на есен! Па и ми искат оставките и от двата поста - бил съм взимал 2 заплати за нищо и съм нагласил цяла кооперация с апартаменти и 3-4 резиденции! Мъка-а-а-а! Налей, налей, .... моме Деницо!

14.04.2019 11:45:14

Тодор Александров

Много е лесно да заграбваш безправно и безнаказано и да шириш ДС-шкембак в създадените с пот, сълзи и кръв от Македонските Братства имоти и активи и да рушиш бараките и копторите на циганите под предлог, че щом не са ти платили личен рушвет (гласували за теб) и чиновнически рекет, са незаконни, и с това да си докарваш милиони под масата! Призовавам ДС-Ванче гюфто-менгясъ-албинос караКачан, като отговорен политик и държавник, ДОБРОВОЛНО да настани безплатно в апартаментите и резиденциите си бездомни цигани (от неговата кръв) по нормативите за кв.м на живеещ от времето на Тато! Ще бъде много весело и шумно по 24/7! Пък и всичките ще гласуват за него и без кебапчета и бира! Пък и да се възстанови истинската функция на Македонското Битолско Сиропиталище зад хотел Родина в София и там да се настанят циганчета-сираци, вместо ДС-комунистически бандитски разгепващи фирми! Нали ще ги приобщава циганите - да даде личен пример!

14.04.2019 11:40:31

Анонимен

Борисов трябваше да ги викне тези тримата палячовци ("патриоти"), още в първото си правителство. До сега да си управлява безметежно. Дори българия да я няма тези не подават оставка, те управляват.

14.04.2019 11:29:23

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.