• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Орден Стара планина за Динко Динев, принизява българската държава и история!

Орден Стара планина за Динко Динев, принизява българската държава и история!

/КРОСС/ Вчера /15.07.18г./ в предаването „Неделя 150“  по програма „Хоризонт“ на БНР, отново пламна  словесната война между Министъра на отбраната Красимир Каракачанов и Заместник председателя на Народното събрание  Веселин Марешки. Поканени  да коментират срещата на министрите на отбраната на страните от НАТО в Брюксел, двамата политици използваха „невинните“ въпроси на водещата за да се захапят. Пръв започна министър Каракачанов:

Защо Ви нарочи за главен лобист на републиката г-н Веселин Марешки, лидер на ВОЛЯ и проблем на правителството?

Каракачанов: Защото въпросното лице което визирате изпълнява някаква поръчка. Вижте му гласуванията в парламента и ще прецените кои поръчки изпълнява… Няма как да съм лобист на Закона за горивата, защото той се внася не от Министерство на отбраната, а  от Министерство на икономиката. Въпросният господин редовно се обърква.

Аз му препоръчах все пак да ползва хапчетата  които продава по-редовно, но явно не ме слуша! Така, че това са пълни глупости. Вие ме карате да коментирам едно лице което въобще не си заслужава. Лицето. Въпросното лице срещу което има една камара дела за рекет, за не знам си кво, и ДДС, квото ти дойде на акъла, побой. Тва лице да ми говори за морал, малко странно, несериозно, така че не бих желал да го коментирам.

Това, че е Заместник председател на българското Народно събрание?

Каракачанов: Да спре да говори глупости! …….

Вашето фиксиране върху Каракачанов е интересно, забелязваме го през последните дни?

Марешки: Ааа, не, не, не. Вижте сега, това трябва да го уточним. Той сам се фиксира. Каракачанов и ВМРО са единствените които в момента вкарват лобистки закони и на практика ограбват българския народ… Той не отрече, че лобира за Закона за горивата, той не иска да го коментира защото го казвам аз. Ама не го казвам аз. Казва го  българският народ. За Султанка и за смъртта в парламента не съм го казал аз. Вижте в социалните мрежи какво става. Правят го на пух и прах. И как го наричат: „Да си беше седял в кочината, да си яде помията и да не се занимава с нeщо от което не разбира.“

Това не е много добър стил, във всеки случай не се изразяваме така в това предаване…Ако смятате, че господин Каракачанов е вреден като министър…

Марешки: А вие не смятате ли, че е вреден? Нещо направил ли е за армията? Тя жизнено-способна ли е? От лъжите на Каракачанов се сее смърт. Сее се смърт в армията. Няма летателни часове, няма поддръжка на военната техника. Заради такива гастрольори армията не може да изпълнява своите функции…Вкара лобисткия закон за психично лабилни да влизат в армията. Това го вкара Каракачанов.

Съгласна ли сте Орден Стара планина да се дава на човек, който няма никакви заслуги за такъв орден? Динко Динев е предложението на Каракачанов. Той принизява цялата българска държава, цялата българска история! Как може един „патриот“ да предложи най-високото българско отличие на незаслужил човек? Това отличие се дава за изключителни заслуги! Ако Динев получи ордена, ще има достойни хора които ще върнат своя!

Ако искате да чуете пълния запис, натиснете ТУК

 

Източник: zname365.com

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това е един от редките моменти, в които съм съгласен с Марешки! Да се даде орден на Динев е кощунство!!!

16.07.2018 20:42:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.