• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Каракачанов: Политиката се оказа по-лошо място, отколкото мислех

Каракачанов: Политиката се оказа по-лошо място, отколкото мислех

/КРОСС/ „Политиката се оказа по-лошо място, отколкото мислех. През 1993 г. влязох в политиката. Илюзиите ми отминаха само няколко години след това", каза Красимир Каракачанов пред Нова телевизия.

„Какво се опитват да направят ГЕРБ и БСП? Изкуствено да ескалират напрежение по оста комунизъм - антикомунизъм. Искат връщането на този двуполюсен модел, който разделя обществото", на мнение е Каракачанов.

На въпрос „Колко силно ви изкушава властта?", той отвърна: „Не толкова силно. Два пъти съм отказвал да стана министър на отбраната. През 2006 г. ме вкараха в картата с досиетата. Тогава ми беше най-болно" и добави: „Не съм милионер. Имам достатъчно пари, колкото да живея нормално".

„Стани, стани, юнак банкалски" е най-актуалната песен в днешно време, но противникът не е само отомански, а е вътре в нас", каза още Красимир Каракачанов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Трябва човек напълно да е изкуфял,за да обърне внимание на брътвежите на един от "патриотите" от български модел.Като ръждясала латерна чичо Сашо говори, колко пъти са му предлагали това,онова.Той със Сидеров и бургаския гларус,плеснаха с ръце и се прегърнаха в името на "благоденствието" на българския народ. Сигурен съм,че бай Марин и неговите набори, са повярвали на кухите лъжи на "патриотите","нагълтали" са куката и на 26-март ще грабнат бастуните и патериците и ще осъмнат пред избирателните урни."Патриотите" ще отпрашат за София,ще свиват по 3-4-хиляди лева всеки месец като депутати,а аркадашите на бай Марин,ще се гърчат с пенсийките си от 170-180-лева.

06.03.2017 13:38:04

Анонимен

ПП "ВМРО-Б.Н.Д." на КараКочинов с години се изживява във вътрешно-българския обществен и политически живот като организирана престъпна група (ОПГ) за измама, унижение и мародерство над българските граждани с пропагандни и манипулиращи ЛЪЖИ, КОРУПЦИЯ и ОЛИГАРХИЧНО ПРЕСТЪПНО МАТЕРИАЛНО ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ от ВЛАСТТА под покровителството на специалните служби на българската държава!

06.03.2017 08:29:23

Анонимен

Политиката е най-доходното и рентабилно заномание в днешно време - по-печелившо дори от наркотрафика и проституцията. Особено в България, където партиите си присвоиха прекалени привилегии ! И въпреки референдума, не са съгласни да се откажат от нито една "благинка" (Бойко също се оплакваше, но сега пак бил готов да управлява!)

05.03.2017 16:22:50

Анонимен

Кое му е лошото, агент "Иване" ? От прошляк с празнодумие и говорене, а само крадене и лъжене - днес си милионер, с пълна гуша и тумбак!? Такива сте всичките "вождове" от "Патриотичния фронт" - Валери Симеонов и Болен Лидеров, но и на това ще му дойде краят...!

05.03.2017 15:48:49

Анонимен

Ами що не се отказа овреме, като политиката е по-лошо място, отколкото си мислел? Кво правиш в тая политика вече близо 25 год.? Що скачаш по политически азимути като опрашена пчеличка? Въпроси, въпроси, на които нямаш отговор. И отново си в политиката, в списъците, в най-лошото място на този свят - в Народното събрание.

05.03.2017 14:36:26

Анонимен

Агент Иван, вземай си заработените рубли и тръгвай в посока Евразия!

05.03.2017 11:51:28

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.