• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Каракачанов: Няма леви, няма десни, има национални интереси

Каракачанов: Няма леви, няма десни, има национални интереси

/КРОСС/ "Патриотичен фронт - обединение между МВРО и НФСБ, нова коалиция. В това обединение е поканена и "Атака". Все още има читави патриоти там", казва Валери Симеонов в ефира на БНТ.

"Идеята е да се консолидират онези политически формации, които изповядат националистическата идея. Искаме да предложим на хората, които им е омръзнало ДПС да се хвали, че те раздават парчетата от баницата. Няма леви, няма десни, има национални интереси", каза от своя страна Красимир Каракачанов от ВМРО.

"ВМРО никога няма да избере онази конфигурация, в която участва ДПС. ДПС е една партия създадена в нарушение на конституцията", подчерта той.

"Нашата теза и позиция е тази - ще подкрепяме всички решения, които са добри за България, независимо от къде идват", добави от своя страна Симеонов като също подчерта нежелание за работа с ДПС.

Българските политици трябва да спрат да гледат на българската нация на враждуващи лагери. Има проблеми, които са важни - демографска катастрофа, след 25 години, българите ще бъдем застаряващо малцинство, друг проблем са доходите, здравеопазването също е голям проблем", каза Каракачанов.

Валери Симеонов заяви, че са заложили в програмите на ВМРО и НФСБ мерки за решаване на демографския проблем.

"Ние сме най-бързо изчезващата нация в Европа. Институциите, от които зависи нещо по тази тема трябва да изработят програма за демографската криза. За демографска криза се говори вече десет години, нито едно правителство не си направи труда да вкара програма за преодоляване на кризата. Това са неща, които предстоят", смята Каракачанов.

Той добави, че е на мнение, че към това патриотично обединение ще се присъединят и други партии.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Много просто ченге !

25.07.2014 09:30:00

Анонимен

ДС-прасето "Иван" НИКОГА не е бил в патриотични, а само в ПАРИЧНИ коалиции!

24.07.2014 21:44:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.