• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

На ски и през лятото

На ски и през лятото

/КРОСС/ Ако си мислите, че август е само за летни емоции, плаж, гмуркане и препичане на шезлонта с коктейл в ръка, значи се лъжете. Има курорти по света, които предлагат ски и през лятото, така че тези, които са изтървали да покарат през зимата, или пък търсещи различни емоции през летните месеци, да се забавляват на воля.

Сайтът bg-turist.com предлага три курорта, където може да карате ски през следващите месеци:

Ski Portillo
Този куророрт се намира в Чили. Кой би си представил, че ще отиде в Южна Америка - мястото на летните купони, за да кара ски. Оказва се, че има доста скиори, които знаят за въпросния курорт и се наслаждават на любимото си занимание и през лятото.
В Ski Portillo има и басейн на открито - ако случайно ските ви омръзнат. Все пак е лято.
В Ski Portillo има и басейн на открито - ако случайно ските ви омръзнат. Все пак е лято.
Освен да покарате ски на воля, тук ще имате и прекрасна гледка към Laguna Del Inca. Ski Portillo обаче е бутиково изживяване - може до побере до 450 души. Затова си запазете място навреме.

Treble Cone
Нова Зеландия е сравнително екзотична дестинация за българските туристи. Ще ви стане още по-екзотично, като разберете че там има курорт на име Treble Cone, който предлага възможности за невероятни ски изживявания.
Докато карате ски се наслаждавате и на летния пейзаж долу.
Докато карате ски се наслаждавате и на летния пейзаж долу.
Тук може да практикувате слалом, ски скокове, и каквото още поискате на десетките мили побелял от сняг и девствен терен. От курорта дори организират състезания за скиори-туристи.

Les 2 Alpes
В средата на юни си мислите за плаж, подготвяте се за морето. Но не е така в цяла Европа! Les 2 Alpes се намира във Франция и отваря именно в средата на шестия месец.
alpite
Има 8 писти за напредналите скиори, както и специален район, в който прохождащите да овладеят необходимите умения. Глетчерът, който предлага зимните условия посред лято, се обслужва от лифтове и влекове, така че на летните скиори да им е напълно удобно.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.