• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Предстоящи събития в страната за днес, 18 юли

Предстоящи събития в страната за днес, 18 юли

/КРОСС/ *** 

Карлово.
Президентът Росен Плевнелиев ще посети град Карлово. Държавният глава ще участва в тържествената церемония, с която ще бъде отбелязана 177-годишнината от рождението на Апостола на свободата Васил Левски.

***
София.
От 9 ч. ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
От 10 ч. 1 състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Михаил Петров (чл. 14 от ЗЕЕЗА- екстрадиция).

***
София.
От 11 ч. в централата на КНСБ ще се проведе кръгла, на която ще ще бъде представена разработката за възраждането на индустрията в България.Участие в нея ще вземат ръководството на КНСБ, председатели на индустриални федерации - основни членове на КНСБ, президентът на КТ „Подкрепа" д-р Константин Тренчев, представители на БСК, КРИБ, АИКБ, БТПП и на браншовите камари на работодателите, представители на министерствата на икономиката и енергетиката, на труда и социалната политика и на образованието и науката, представители на политическите партии ГЕРБ, БСП, ДПС, Реформаторски блок, България без цензура и АБВ, представители на научните среди и други.

***
София.
От 11 ч. в Националния пресклуб на БТА ПП „Другата България" ще даде пресконфренция на тема „Неизвестни факти за КТБ и много евровъпроси".

***
София.
От 12.30 ч. в зала 1.5 на НДК /вход А3/ ръководството на АБВ ще даде пресконференция относно предизборните си политически ангажименти.

***
Карлово.
От 9 ч. започва тържествената прогграма на община Карлово по отбелязванетонето на 177-годшинина от рождението на Васил Левски.

***
Карлово.
От 11 ч. Патриотичният фронт, обединен около НФСБ, ще почете 177-та годишнина от рождението на най-великия българин - Апостола на свободата Васил Левски - с поднасяне на венци и цветя на паметника в град Карлово. Политическият съвет на Националния фронт за спасение на България се събира в града, където ще проведе разширено заседание с областните координатори и ръководствата на партиите от обединения фронт НИЕ, ГОРД, СЕК, „Целокупна България" и Движение „Патриот", на което ще се обсъдят важни организационни и обществено-политически въпроси. Ще бъде взето решение по предложението за сътрудничество от страна на коалиция „България без цензура" - ВМРО-БНД - „Гергьовден". От 12.30 часа в голямата зала на Профсъюзния дом в Карлово ще се проведе пресконференция за медиите.

***
Варна.
От 11 ч. в аудитория „Проф. д-р Владимир Иванов" в Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Св. Марина" - Варна (сградата срещу централния вход на лечебното заведение), ще се проведе специално детско празненство в рамките на Националната инициатива за подобряване на болничния престой на децата „Приказки без край". Специален гост на събитието ще бъде актьорът и телевизионен водещ Енчо Данаилов - Бате Енчо, който е подготвил много игри и забавления за болните деца в УМБАЛ„Св. Марина". Участие ще вземе и водещият Димитър Горчев.

***
Бургас.
От 16 ч. ПП „Република БГ" официално ще открие партийния си офис на ул. „Кирил и Методий", 52, на което ще присъстват организационният секретар на републиканците Владимир Георгиев, един от номинираните за водач на областната листа ген. Калчо Танев, както и регионалният представител Кристиян Христов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Само патриотичните коалиции отбелязват рождения ден на Апостола.

18.07.2014 08:25:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.