• 01 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Каролев: Докато Борисов е в крепко здраве, ГЕРБ винаги ще е на власт

Каролев: Докато Борисов е в крепко здраве, ГЕРБ винаги ще е на власт

/КРОСС/ От предсрочни избори сега няма смисъл. Очаквам от Реформаторския блок да натиска ГЕРБ да се правят реформи.

Това каза пред Нова телевизия Владимир Каролев. Според него, резултатът от едни предсрочни избори би бил от 3 до 6 месеца политическа нестабилност, което ще доведе до въздържане от инвестиции и слаба икономика.

Бойко Борисов е феномен и докато той е в добро крепко здраве, партия ГЕРБ винаги ще е на власт. ДПС също никога няма да получи по-малко проценти от тези, които получават. И пак ще трябва да се чудим „Атака" ли е ще е партньор, патриоти ли, коментира Каролев.

Каролев отбеляза, че привържениците на ДСБ са разделени на фенове на ДСБ и фенове на Радан Кънев и посочи, че голяма част от феновете на ДСБ не приемат това, което направи Кънев.

Икономистът коментира и предложенията за увеличаване на платения отпуск с 5 дни и на парите за майчинството през втората година.

Това  предложение на г-н Кадиев е типичен популизъм. Това е див популизъм. В ЕС повечето страни имат по 20 дни отпуска. Повече от това - да се договаря във фирмата, каза КАролев и допълни: 20 работни дни плюс около 13 публични празници са достатъчни.

Според него стресът идва не от работа, а от липса на такава. 

Що се отнася до увеличаване на майчинските - добре, но в България като време е ужасно дълго. В европейски страни получават сто процента от възнаграждението си, но от 3 до 6 месеца, каза той. 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.