• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Kaufland България дарява над четвърт милион лева за развитието на таланта на българските деца

Kaufland България дарява над четвърт милион лева за развитието на таланта на българските деца

/КРОСС/ Със средствата от инициативата „Топчовците“ компанията ще подкрепи дейността на фондацията „Димитър Бербатов“.

Kaufland България дарява 282 726,70 лева на Фондация „Димитър Бербатов“ в подкрепа на значимата дейност на благотворителната организация и мисията да подпомага всестранно младите български таланти. Средствата бяха събрани в рамките на съвместната кампания „Топчовците“, която търговската верига проведе в партньорство с Фондацията, като за периода на инициативата компанията отделяше по 5 стотинки за всеки раздаден футболен герой.

„Успехът на съвместната ни инициатива е изключителен пример за значението на личния принос. Гордеем се, че тази кампания демонстрира, че развитието на българските деца е мисия, към която всички имаме отношение. Благодаря на Фондация „Димитър Бербатов“ за доверието и възможността да допринесем към тази кауза“, сподели по време на събитието Стела Първанова, търговски директор на Kaufland България.

„За да отгледаш талант е нужен характер, дисциплина и вяра. Но живеем в материален свят и са нужни и финансови средства – това семействата с изявени деца добре го знаят. Вече 10 години работим с ежедневно постоянство, за да даваме шанс на повече даровити български деца да гонят максимума на своя потенциал. Щастлив съм, че със съмишленици като Kaufland България стигнахме до толкова много хора, с които гледаме в една посока – към по-добро бъдеще за децата ни и едно по-успешно и здраво общество“, коментира Димитър Бербатов, основател на едноименната фондация.

Съвместната благотворителна кампания на Kaufland България и Фондация „Димитър Бербатов“ е част от инициативите от календара за социална отговорност на компанията у нас.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.