• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Кирил Добрев официално се извини на жените

Кирил Добрев официално се извини на жените

/КРОСС/След бурното възмущение, което предизвика с репликата си за жените, депутатът от БСП Кирил Добрев официално се извини във "Фейсбук".

"Жените ги предпочитам за други работи", каза скандално в понеделник пред БНТ депутатът от БСП Кирил Добрев в отговор на въпрос какво мисли за възможността жена да се кандидатира за лидер на партията.

"Скъпи дами, уважаеми другарки, мили момичета, Бога ми не съм си представял, че в нашата държава има толкова много „защитници" на жените. Тези, които ме познават, знаят, че за мен е удоволствие и привилегия да работя с жени. Неслучайно лидерът на областната организация на БСП в Софийско се казва Маргарита Петкова. Лидерът на Младежкото обединение в областта е Таня Балова. За водач на листата на последните парламентарни избори в областта ми е Корнелия Нинова. От 22 общини в Софийска област съвместно работя с 10 жени, председатели на общински съвети на партията. Това ли е дискриминация?", написа днес Кирил Добрев. "Нито една силна жена няма комплекса, че е слабият пол. Нито една силна жена, която познавам, не се „впечатли" от казаното от мен. За всички останали дами, другарки и момичета поднасям моите най-искрени извинения. Надявам се по-красивата част от човечеството да ми прости неуместното чувство за хумор", добавя той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Мая

Манолова е подходяща за наследник на Станишев. Активна е, знаеща и можеща, не трепери пред мутрите от ГЕРБ, дори се гаври с тях.

08.07.2014 15:04:09

дядо

Признат грях, половин грях. Иначе не вярвам някой да се е засегнал и да е имало драма. По-скоро журналистически фантазии.

08.07.2014 15:03:56

батка

Фактът, че наместването на пластовете при левицата привлича толкова внимание от опозицията и овцете, които я следват сляпо, говори че БСП си остава най-сериозната и истинска партия.

08.07.2014 15:03:46

орех

В БСП винаги са намирали баланса и са правили компромис за общото благо.

08.07.2014 15:03:32

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.