• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Районна прокуратура-Пловдив води две бързи производства за саморазправа на пътя

Районна прокуратура-Пловдив води две бързи производства за саморазправа на пътя

/КРОСС/Районна прокуратура-Пловдив води две бързи производства за причиняване на телесна повреда след саморазправа на пътя. Като обвиняеми по два различни случаи са привлечени - Кирил П., на 41 г. от гр. Пловдив, за престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 12 връзка чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс - причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди, а по второто - Мариян П., на 29 г. от гр. Мадан, за престъпление по чл. 131 ал. 1 т. 4 и т. 12 връзка с чл. 130 ал. 1 от Наказателния кодекс - причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на две лица.
Обвиняем по първото бързо производство е Кирил П., който криминално проявен и осъждан за убийство, причинено по хулигански подбуди, което наказание е изтърпял.
На 11 октомври 2015 г. автобусна спирка на бул. „Цар Борис Трети Обединител" в гр. Пловдив е възникнала конфликтна ситуация на пътя между Кирил П., който е управлявал личния си автомобил, марка „Субару", и втори водач на МПС, на 39 г., от гр. Пловдив. Разследването до момента сочи, че Кирил П. се афектирал от ситуацията, настигнал другия водач, изпреварил го, препречил му пътя и го принудил да спре. След това слязъл от автомобила си и му нанесъл няколко удара в лицето. В този момент при Кирил П. се возела неговата малолетна дъщеря, която станала свидетел на саморазправата и нейните вопли към баща й преустановили агресията му. На 12 октомври 2015 г. Кирил П. е задържан за 72 часа, в който срок разследването следва да приключи и Кирил П. ще бъде изправен пред съда до четвъртък.
Районна прокуратура-Пловдив води бързо производство и срещу Мариян П. за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди на две лица. На 10 октомври 2015 г. на тел. 112 е получен сигнал от 42-годишен мъж от Пловдив, че на паркинг пред магазин на ул. „Брезовско шосе" в гр. Пловдив, му е нанесена телесна повреда по хулигански подбуди от Мариян П. Причината за възникване на гореописаното е възникнал афект от страна на Мариян П., че 42-годишния мъж и придружаващата го жена, на 47 г., на която също е с нанесена телесна повреда, му пречели да управлява колата си по паркинга.
До седем дни Районна прокуратура-Пловдив ще внесе бързите производства в съда.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.