• 15 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8116
  •  GBP / BGN 2.2747
  •  CHF / BGN 1.9955
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

ЕНЕРГО-ПРО отчита ръст на безкасовите плащания от своите клиенти

ЕНЕРГО-ПРО отчита ръст на безкасовите плащания от своите клиенти

/КРОСС/ През последната година ЕНЕРГО-ПРО отбелязва постоянно нарастване на броя на клиентите, които заплащат сметките си за консумирана електроенергия по безкасов път. Същата тенденция се наблюдава и при разплащанията, свързани с ползване на други услуги на компанията, например присъединяване към електроразпределителната мрежа, увеличаване на ползваната мощност и други. Аналогично значително намаляват хората, които посещават физическите каси в центровете за обслужване на ЕНЕРГО-ПРО или касовите салони на Български пощи, само за да заплатят месечните си фактури за ток.

Компанията е предоставила на своите клиенти редица възможности за плащане по безкасов път - директен дебит, през банкомат, с интернет банкиране или през системата за електронно плащане ePay.bg. Най-голям ръст се забелязва при разплащанията през системата на ePay.bg. През април 2017 година над 23 % повече клиенти са избрали този начин на плащане в сравнение със същия месец на миналата година. Значително повече са и извършените плащания с интернет банкиране чрез преводно нареждане по банкова сметка на ЕНЕРГО-ПРО. Близо 10 % по-малко клиенти са избрали физическото посещение на касите в клиентски център на компанията, за да заплатят своите месечни задължения за консумирана електроенергия през април 2017 г. в сравнение със същия месец на миналата година. Над 7 % по-малко са и хората, които са използвали касите в Български пощи за заплащане на сметките си за ток.

Справка за дължимата сума по сметката си за електроенергия клиентите могат да открият в интернет страницата на компанията в секция „Проверка на сметка". Детайлна информация за своите задължения и потребление до три години назад всички битови клиенти могат да получат в информационния портал на ЕНЕРГО-ПРО на адрес: https://portal.energo-pro-sales.bg/.  Наличните начини на плащане на сметките битовите клиенти на ЕНЕРГО-ПРО ще намерят на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti, а стопанските на регулиран пазар на https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Stopanski-klienti. Пълният списък на центровете за обслужване на клиенти на компанията, както и всички каси, които приемат плащане на месечни сметки за електроенергия, са достъпни на: https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.