• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Цв. Цветанов: Убеден съм, че Добри Беливанов е бъдещият кмет на Хасково

Цв. Цветанов: Убеден съм, че Добри Беливанов е бъдещият кмет на Хасково

/КРОСС/ Кандидатът за кмет на Хасково Добри Беливанов е добър и честен човек, който работи в полза на обществеността и има достатъчно добър административен опит. Убеден съм, че Беливанов е бъдещият кмет на Хасково, който ще допринесе за новия облик на общината и съм убеден, че ще получи широка обществена подкрепа, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов при представянето на кандидатите за кметове на общини в Хасковска област. 

Сегашният областен управител покрива напълно критериите за достъпен за хората, честен човек, с добър административен, което го прави профила му много различен от този на сегашния кмет, отбеляза Цветанов.
При проведените социологическите проучвания е станало ясно, че Беливанов е приеман и уважаван от симпатизанти на различни политически сили. „Заедно с Делян Добрев ще подпомогнат икономическото развитие на региона. Добри Беливанов ще разчита на екип от млади и способни хора", подчерта Цветан Цветанов.

Силата на кандидатите за кметове на партията е, че работят за хората, пример за което Димитровград, където кандидат за кмет втори мандат е Иво Димов, посочи зам.-председателят на ГЕРБ и допълни: „Той успя да върне 12 милиона стари задължения на общината от предишен мандат. Освен това е факт новият облик на града, постигнат с реализацията на множество проекти на стойност над 40 млн. лева. Убеден съм, че ако съпоставим Димитровград от 2011 г. и сега, ще видим една истинска промяна".

ГЕРБ отново издига Диана Овчарова за кмет на Ивайловрад. По време на нейния мандат са усвоени около 19 млн. лв. по различни проекти, средствата от които са вложени в редица инфраструктурни обекти. В община Любимец кандидат на ГЕРБ е сегашният кмет Анастас Анастасов. Показател за неговата добра работа са усвоените над 23 млн. лв., с които са обновени детски градини, училища, пътища. В Маджарово ГЕРБ ще подкрепи независимият кандидат и сегашен кмет на общината Милко Армутлиев. „Когато един кмет е успешен, не виждам нищо лошо най-голямата политическа формация да го подкрепи", заяви Цветан Цветанов.

„В Симеоновград ГЕРБ отново издига кандидатурата на Пейчо Стайков, който се доказа като добър управленец и диалогичен човек", каза Цветанов. За кмет на Харманли ГЕРБ издига Мария Киркова.
„Убеден съм, че с този силен отбор начело с Делян Добрев, ще положим максимални усилия за добър резултат", подчерта Цветан Цветанов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.