• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Предстоящи събития

Предстоящи събития

/КРОСС/ Предстоящи събития в страната за 3 октомври:

***
Велико Търново.
От 9,30 часа заместник-министър Георги Костов ще участва в откриването на ловния сезон в землището на с. Присово, Великотърновско.

***
София.
От 11.30 ч. Националният исторически музей ще бъде домакин на концерт, организиран от Сдружение "Евтерпани" - асоцииран партньор на музея в международния проект „ЕвроВизия. Музеите представят Европа".

***
Добрич.
От13.00 часа в Стрелбищен комплекс „Рекар", Военно-историческия клуб „46-ти пехотен добрички полк" ще се проведе вторият национален турнир по стрелба с с преднопълнещо оръжие.
***
Габрово.
От 15.00 часа министърът на земеделието и храните Десислава Танева и заместник-министър Георги Костов ще присъстват на представянето на въведената информационна система за издаване на превозни билети за дървесина в град Габрово. Събитието ще се състои в Административната сграда на Северноцентрално държавно предприятие, ул. Бодра смяна № 3. На събитието е поканен да присъства и министър-председателят Бойко Борисов.

***
Ямбол.
От 15.00 и от 17.00 часа римският военен лагер на „Кабиле" отново оживява с антични възстановки в Алхеологическия резерват „Тракийския и античен град „Кабиле".
***
Кюстендил.
Община Кюстендил организира Празника на Плодородието. От 10.00 ч. започват изложенията на занаятчии и земеделци и на художествено аранжирани маси, както и арт-ателиета. Официалното откриване на празника е в 11:00 часа на площад „Велбъжд", където са предвидени различни игри. От 13:00 часа започва изборът на най-красиво аранжираните щандове,които ще бъдат оценени и наградени от специално жури, начело с видния български кулинар и шоумен Ути Бъчваров.

МЕСТНИ ИЗБОРИ 2015 г.
***
Бургас.
От 10 часа ГЕРБ-Бургас организира в градинката под Пантеона „Конкурс за най-красив домашен любимец", организиран от ГЕРБ - Бургас.

***
Карлово.
От 10.00 часа ще бъде открита реконструираната и модернизирана детска площадка, която се намира в междублоковото пространство под паметника на "Войнишката майка", по ул. "Теофан Райнов".
***
Велико Търново.

От 10,00 ч. ще се състои поход по маршрут Велико Търново - Ксилифор.
От 11,30 ч. в читалище „Искра" ще се състои „Чичо-Пейовият двор" - премиерно представление на Държавен куклен театър - Търговище.

***
Ракитово.
От 10.00 часа в чест на 103-тата годишнина от Балканската война ще се проведе планински лекоатлетически.


***
София.
От 11. 00 часа в градинката на КАТ, градинката до Японското посолство и на площад „Радой Ралин" ПП ГЕРБ-район „Изгрев" организира засаждане на цветя. В мероприятието ще се включат кандидатът за кмет на район „Изгрев" инж. Цветомир Жеков и кандидатите за общинските съветници Николай Стойнев и Малина Едрева. Мероприятието се провежда под надслов: „Нека заедно да правим София по-цветна и чиста".

***
София.
От 11.00 ч.Кандидатът на ГЕРБ за кмет на София Йорданка Фандъкова ще
Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, ще се срещне с възрастни хора от пенсионерските клубове в район „Нови Искър". Срещата ще се проведе в кв. „Кумарица".

***
София.
От 11.00 ч Кандидатът за кмет на район „Нови Искър" от ГЕРБ Даниела Райчева ще представи новите проекти за развитие на района. В Нови Искър предстои реновирането на парк в кв. „Славовци" - 2 част, строителството на нова детска градина в Курило и изграждане на нова столова в 171 ОУ.
В разговорите ще се включат и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Таня Георгиева и Деян Асенов, както и народните представители от ГЕРБ-София Снежана Дукова и Анна Александрова.

***
София.
От 11:00 часа, кандидатът на БСП за кмет на София професор Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов, кандидатът за кмет на район Надежда Марин Стоянов и кандидати за общински съветници ще направят обиколка на района и ще разговарят с гражданите. Предвидено е посещение на пазара наул. " Хан Кубрат" и пазара до 54-то училище.

***
София.
От 11. 00 часа кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Слатина" Наталия Стоянова и кандидатите за общински съветници Живка Новкова, Нина Чанева, Андрей Иванов и Мариян Бдински, ще поставят къщички за птици в парк "Гео Милев" и в парк "Слатина". Събитието се организира по повод Световния ден на птиците.

***
Стрелча.
От 11. 00 часа, на стадиона в град Стрелча, кандидатът на АБВ за кмет на общината, Стойно Чачов ще направи дарение „Барикадите". По инициатива на АБВ - Стрелча, ФК „Барикадите" ще приеме в демонстрационен мач легендите на ЦСКА, начело с големия треньор Димитър Пенев, извел националния отбор до четвърто място на САЩ '94. Гост на проявата ще бъде заместник-председателят на ПП АБВ г-н Румен Петков.
***
Видин.
От 11 часа в Регионалния пресклуб на БТА във Видин. Пресконференция ще дадат представителите на Единна народна партия. Официално ще бъдат представени кандидатът за кмет на община Видин Борислав Василев и кандидатите за общински съветници.
***
Асеновград. .
В 12.00 часа кандидатът за кмет на Асеновград - др Емил Караиванов и кандидати за общински съветници ще посетят село Конуш, където ще се срещнат с избиратели и представители на пенсионерски клуб-с.Конуш. От 17.30 часа кандидатът за кмет и кандидати за общински съветници ще се срещнат с избиратели от село Избегли.

***
София.
От 12:00 до 14:00 ч. кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Възраждане" Савина Савова и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Борислав Борисов и Албена Събева организират открита приемна с представители на малкия бизнес от района. Срещата ще се проведе на пазар „Димитър Петков" (на кръстовището на бул. „Димитър Петков" и ул. „Пиротска"). Ще бъдат обсъдени новите възможности за развитие на малкия бизнес в район „Възраждане" и постигнатите резултати след реновирането на пазар „Димитър Петков" и Женския пазар.

***
с. Момчиловци.
От 12,15 часа в зала „Норвегия", ДАНО център, с. Момчиловци членовете на Европейския Парламент Илияна Йотова, Георги Пирински и Момчил Неков ще дадат пресконференция.

***
Смолян.
От 13,00 часа в хотел Кипарис Алфа ще се проведе предприемаческа работилница, организирана от Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

***
Бургас.
От 15.00 ч ,на площад "Тройката" кандидата за кмет Евгений Мосинов ще отбележи Международния ден на усмивката с хиляди усмивки . Колкото повече , толкова повече

***
Велико Търново.
От 15.30 часа ще започне пресконференция по повод провелата се във Велико Търново, в х-л "Интерхотел" Национална младежка среща #За Младите. На нея ще присъстват председателят на НС на БСП Михаил Миков, президентът на ПЕС Сергей Станишев, кандидати за кметове и общински съветници от Младежкото обединение в БСП.

***
София.
От 16:00 часа кандидатът за кмет на район "Кремиковци" от ГЕРБ Валентина Присова и кандидатът за кмет на гр. Бухово Тодор Димитров ще проведат открита приемна с граждани в гр.Бухово. На срещата ще присъстват и кандидатът за общински съветник Ивелина Джартова, както и членовете на предизборния щаб на ГЕРБ-район Кремиковци. Ще бъдат представени проектите от програмата за развитие на района и Столичната община.
***
Карлово.
От 18.00 часа Кандидатът за кмет на Карлово д-р Емил Кабаиванов ще се срещне със симпатизанти в с.Ведраре в междублоково пространство/бл.15-бл.17/. От 19.00 часа ще се проведе среща с избиратели в с.Соколица - Читалище.
***
Варна.
От 19.00 ч., пред Катедралата, независимият кандидат за кмет Анелия Клисарова ще открие парад на автомобилите на варненските участници в Националния дрифт шампионат.
***
Бургас.
От 15.00 часа Бургас е домакин на мача от Европейската купа по ръгби за мъже между отборите на България и Норвегия. Атрактивният двубой ще се състои на стадион "Черноморец" в кв."Акациите" .

***
от 11:00 часа, кандидатът на БСП за кмет на София професор Михаил Мирчев, водачът на листата за общински съветници Калоян Паргов, кандидатът за кмет на район Надежда Марин Стоянов и кандидати за общински съветници ще направят обиколка на района и ще разговарят с гражданите. Предвидено е посещение на пазара наул. " Хан Кубрат" и пазара до 54-то училище.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.