• 15 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Плевнелиев: Няма значение с каква бюлетина са избрани кметовете, а какво ще свършат

Плевнелиев: Няма значение с каква бюлетина са избрани кметовете, а какво ще свършат

/КРОСС/Поздравявам всички новоизбрани кметове за това, че спечелиха доверието на своите съграждани, обяви Росен Плевнелиев в обръщение, разпространено от прессекретариата на президентството.

Изборите приключиха, да оставим назад предизборната риторика. Сега е време да се работи, време да се постигат резултати. Всички новоизбрани кметове са поели ангажименти и е важно от първия си работен ден да започнат да ги изпълняват. България през 2015 година е различна държава. Ние сме член на Европейския съюз и европейската солидарност отваря несравнимо по-големи възможности пред местната власт. Не е важно дали сте кметове на големи или малки населени места. Вече няма значение с каква бюлетина сте избрани, нито дали сте от управляващите партии или от опозицията. Единственото, което ще има значение от тук до края на мандата ви, е това, което успеете да свършите. Бъдете активни, бъдете инициативни и използвайте всички възможности да подобрите живота на вашите съграждани. Вие сте тези, които сте най-близо до хората, вие сте призвани да решавате ежедневните им проблеми. От вашите действия зависи в най-голяма степен доверието на народа към институциите, към политиците и към държавата като цяло, се казва в обръщението на държавния глава към новоизбраните кметове.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Цвети Павлова

ИСТИНСКИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ТЕХНИТЕ ИЗБОРИ! София – 77 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет. Пловдив – 83 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет. Варна – 73 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет. Бургас – 60 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет. Кърджали – 75 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет. Благоевград – 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новия кмет. Велико Търново – 70 % от имащите право на глас НЕ са гласували за новиия кмет. …. и т.н. ДОПЪЛНЕНИЕ: За настоящия Президент на Р. България НЕ са гласували 80 % от имащите право на глас. А за парламентарната коалиция, която ни управлява в момента НЕ са гласували 75 % от имащите право на глас. ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Някой много сериозно ви е излъгал, че българската демокрация означава управление на мнозинството :))) П.П. Продължавайте да се вълнувате как да давате своя вот (електронно или на хартиен носител), а не за системата, по която се отчитат и признават за валидни резултатите от Техните избори!

03.11.2015 17:00:53

Анонимен

Доносникът на комунистическото РУМНО Плевнелиев да се скрие завинаги.....

03.11.2015 15:22:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.